Hristos va reveni curand!

În timpul propriului mandat de președinte al Statelor Unite, Dwight D. Eisenhower se afla în vacanță în Denver. A aflat atunci că Paul Haley, un rezident din Denver, de șase anișori, murea datorită cancerului.

Cea mai mare ambiție a băiatului era să-l întâlnească pe eroul său, actualul președinte. Președintele a găsit adresa băiatului iar în următoarea duminică a fost condus în limuzina prezidențială pentru o vizită neanunțată la casa băiatului pe moarte.

El a bătut personal la ușă și a fost întâmpinat de tatăl uluit al lui Paul, Donald Haley, care era nebărbierit și îmbrăcat în blugi vechi și o cămașă murdară. Președintele a cerut să-l vadă pe fiul bărbatului și l-a tratat pe băiat în mod regal. El a dat mâna cu el, a vorbit puțin, apoi l-a scos pe Paul pentru un tur cu limuzina prezidențială. După ce l-a îmbrățișat și au dat iarăși mâna, Eisenhower a plecat.

S-a vorbit câteva săptămâni în cartier despre această vizită. Toți au fost entuziasmați să audă că președintele Statelor Unite a vizitat pe cineva din cartierul lor.  Toți, cu excepția unuia: tatăl lui Paul, Donald. El a spus: „Cum pot să uit vreodată că mă aflam acolo, îmbrăcat în acei blugi și cămașă veche, murdară, cu o față nebărbierită, întâlnindu-mă cu președintele Statelor Unite?”

Donald Haley nu era pregătit pentru această întâlnire. Nu știa că liderul lumii libere era pe cale să-i facă o vizită.

Dar tu și cu mine nu avem o astfel de scuză. Știm că Hristos va reveni curând. Da, Mântuitorul va reveni. Nu știm când însă. Se poate să fie în orice moment.

Un gând despre „Hristos va reveni curand!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s