Hristos va reveni curand!

În timpul propriului mandat de președinte al Statelor Unite, Dwight D. Eisenhower se afla în vacanță în Denver. A aflat atunci că Paul Haley, un rezident din Denver, de șase anișori, murea datorită cancerului.

Cea mai mare ambiție a băiatului era să-l întâlnească pe eroul său, actualul președinte. Președintele a găsit adresa băiatului iar în următoarea duminică a fost condus în limuzina prezidențială pentru o vizită neanunțată la casa băiatului pe moarte.

El a bătut personal la ușă și a fost întâmpinat de tatăl uluit al lui Paul, Donald Haley, care era nebărbierit și îmbrăcat în blugi vechi și o cămașă murdară. Președintele a cerut să-l vadă pe fiul bărbatului și l-a tratat pe băiat în mod regal. El a dat mâna cu el, a vorbit puțin, apoi l-a scos pe Paul pentru un tur cu limuzina prezidențială. După ce l-a îmbrățișat și au dat iarăși mâna, Eisenhower a plecat.

S-a vorbit câteva săptămâni în cartier despre această vizită. Toți au fost entuziasmați să audă că președintele Statelor Unite a vizitat pe cineva din cartierul lor.  Toți, cu excepția unuia: tatăl lui Paul, Donald. El a spus: „Cum pot să uit vreodată că mă aflam acolo, îmbrăcat în acei blugi și cămașă veche, murdară, cu o față nebărbierită, întâlnindu-mă cu președintele Statelor Unite?”

Donald Haley nu era pregătit pentru această întâlnire. Nu știa că liderul lumii libere era pe cale să-i facă o vizită.

Dar tu și cu mine nu avem o astfel de scuză. Știm că Hristos va reveni curând. Da, Mântuitorul va reveni. Nu știm când însă. Se poate să fie în orice moment.

Reclame

Un gând despre &8222;Hristos va reveni curand!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s