O faci în felul tău? 

​“I Did It My Way” (Am făcut-o în felul meu!), este piesa cu care este asociat cel mai mult Frank Sinatra. Frank Sinatra. The Voice, vocea secolului!

Piesa a devenit un fel de temă a vieții sale, un imn al propriului destin și a peregrinării sale pe acest pământ. Cei care l-au cunoscut spun că piesa e parte muzică, parte autobiografie, o mărturisire a felului în care acesta chiar a trăit.

În vremuri bune sau mai puțin bune, când viața nu s-a materializat în felul în care și-a imaginat-o, el i-a ținut piept și a făcut lucrurile ÎN FELUL LUI. Nimeni și nimic nu îi stă în cale unui asemenea om. Nimeni nu-i spune ce să facă și cum să facă. El este liber!

Ascultă primul vers din piesă:

Acum, sfârșitul e aproape

Am cortina în față pentru ultima dată.

Prietene, îți spun clar,

Îmi mențin părerea de care sunt sigur.

Am avut o viață plină,

Am colindat fiecare drum

Și, mai mult de-atât,

Am făcut-o în felul meu.
Câtă siguranță, nu-i așa? Piesa este mai mult decât imnul vieții sale. Este povestea mea și a ta. Povestea umanității noastre. Ne place și vrem ca totul să se facă în felul nostru. Să fim liberi. Doar că este o minciună. Drept, o minciună superbă și plăcută, dar tot minciună.

Puțin realizăm însă că libertatea reală nu ne-o găsim în noi înșine ci că ne-o aflăm în El, Creatorul nostru. Și că, în loc să fredonăm ÎN FELUL MEU, mai bine am spune și noi precum Hristos: „Nu în felul Meu, ci în felul Tău, nu voia Mea, ci voia Ta!”. Să fii una cu Dumnezeu, ascuns în Dumnezeu – viața ta, cea mai înaltă chemare, scopul și destinația ta pe acest pământ.

4 gânduri despre „O faci în felul tău? 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s