Josnic ca Dumnezeu să mănânce și să bea…

​”Lasă Biblia, doar gândește-te la asta. Nu este josnic ca Dumnezeu să mănânce și să bea. Să trebuiască să meargă la toaletă. Josnic. Dumnezeu este mai înalt decât atât.”, îmi spune destul de apăsat un musulman albanez astăzi.
„Cu siguranță, este josnic. Însă, tocmai asta a făcut Dumnezeu în Hristos Isus pentru mine. Pentru că m-a iubit, s-a înjosit atât de mult. S-a întrupat Dumnezeu ca să mă scoată din mizeria și păcatul meu și să mă conducă la Sine.”, i-am răspuns.
A început să râdă. De necrezut. O nebunie.
La fel râde și nea Vasile, „martorul lui Iehova” cu care lucrez, cât si ceilalți colegi agnostici sau atei. Și râde oricine își rezervă puțin timp să gândească la asta. Nu este atât de rațional. Oamenii inteligenți nu cred în tâmpenii de felul ăsta. Este de neconceput.
La fel am râs și eu. Sunt 14 ani de atunci. Eram pe ultima bancă în Biserică și nu mă puteam opri din râs. Nu-i judec pe cei ce râd și disprețuiesc acest mesaj.
Dumnezeu însă mi-a deschis inima și am descoperit în Hristos pe Dumnezeu Însuși, pe Cel ce m-a iubit și S-a dat pe Sine pentru mine.

Credința asta mi-a susținut și îmi susține încă viața, familia… TOTUL. 

Isus Hristos este Domnul! Slava Lui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s