A doua întâlnire a creștinilor din Luton

image

Rugati-va împreună cu noi pentru acest început din Luton. Așteptăm de la Domnul nostru lucruri mărețe, după promisiunile Sale. 
El să își glorifice și să-Și facă cunoscut Numele printre românii din Luton și împrejurimi. Iar apoi, prin noi, El să se îndure și să ne folosească pentru a fi o binecuvântare pentru toate națiunile.
Cu pasiune și entuziasm, va invităm sa fiți parte alături de noi la acest început frumos.
Marius Z

Multumim Domnului pentru timpul frumos petrecut impreuna cu fratii si surorile noastre din Luton. Aceasta a fost a doua intalnire pe care am organizat-o acolo. Ne-am bucurat mult sa intalnim oameni deosebiti, frumosi si dornici sa-L slujeasca pe Domnul in acest inceput de lucrare. Domnul este evident la lucru si suntem incredintati ca are planuri mari cu fiecare dintre noi. Cu acest grup de oameni se poate scrie istorie. Trebuie doar sa ne lasam la dispozitia Lui pentru ca El sa ne foloseasca ca si ‘pietre vii’ la temelia unei noi Biserici ce se formeaza in UK. Ce Har, ce oportunitate, sa te lasi folosit de Dumnezeul Cerului si Pamantului, de Dumnezeul Istoriei, de Rascumparatorul , de Imparatul imparatilor in vederea largirii Imparatiei Lui.
Daca vrei sa ni te alaturi in acest demers, este loc din belsug. Viziunea este mare, Cel ce ne-a dat viziunea este mare….dar si nevoia de lucratori este mare…
“Rugati dar pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui” (Matei 9:38)
Daca nu puteti face mai mult, cel putin RUGATI-VA pentru noi!
( Daniel B)

Advertisements

One thought on “A doua întâlnire a creștinilor din Luton

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s