Orfelinatul din Bristol clădit prin credință

george-muller-orphanage1Mi-a rămas în inimă o întâmplare pe care o povestește Samuel Chadwick.

El menționează experiența remarcabilă a orfelinatului din Bristol clădit prin credință. Dr. A. T. Pierson a fost prietenul lui Chadwick cât și prietenul și biograful lui Muller. El i-a împărtășit o ocazie în care era oaspetele lui Muller la orfelinat. Într-o noapte când toată casa era liniștită, toți dormeau, Muller l-a rugat pe Pierson să îl însoțească în rugăciune. El i-a împărtășit că nu mai are absolut nimic în casă pentru micul dejun de a doua zi.

Pierson a încercat să empatizeze cu el și să-i aducă aminte că la ora aia toate magazinele erau închise. Muller, binențeles, știa asta însă s-a rugat așa cum s-a rugat întotdeauna. Niciodată nu și-a împărtașit nevoile altora, ci doar lui Dumnezeu.

Ei s-au rugat. Cel puțin Muller s-a rugat. Pierson a încercat să se roage. S-au dus în camerele lor apoi și s-au culcat iar micul dejun pentru doua mii de copii era din abundență a doua zi.

Nici Muller și nici Pierson nu au știut cum a venit răspunsul. Întâmplarea însă a fost spusă în dimineața următoare lui Simon Short din Bristol cu promisiunea că va ține secretul până când binefăcătorul v-a muri. Detaliile sunt extraordinare însă tot ce poate fi spus este că Domnul l-a trezit din somn noaptea pentru a trimite micul dejun orfelinatului. Neștiind nimic de nevoia lor, sau de cei doi oameni care se rugau, el a trimis provizii care să le ajungă pentru mai mult de o lună.

Doamne, mărește-ne credința!

Un gând despre „Orfelinatul din Bristol clădit prin credință

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s