Un nou lant de restaurante: Fred’s Food Construction

imageIn Brentford, langa sediul Sky, gasesti un Tesco Extra. In Tesco-ul asta a fost deschis de cateva luni un nou restaurant, Fred’s Food Construction.
Primul restaurant sau ma rog, fast food mai sanatos, din lantul care va deveni, dupa parera mea, din ce in ce mai robust (iata o idee pentru antreprenorii din Ro). Sub-uri interesante, salate gustoase, concept excelent. Chiar si Root Beer(pentru cunoscatori). Cu un stil newyorkez, inspirat din fotografia celebra din anii ’30 a muncitorilor de pe acoperisul Rockefeller Center, Manhattan, Fred’s este o optiune interesanta, mai ales ca am reducere de 50%. O combinatie Sky. 🙂
Daca nu te deranjeaza ca e totusi intr-un supermarket, adica o combinatie de muzica plus tot felul de anunuri, carucioare peste tot, angajati alergand, scari rulante, grabeala, locul e destul de ok.
Nu e tocmai un restaurant in care sa mananci si sa te relaxezi. E un loc in care mananci ca sa manaci. Undeva sa mergi ca sa nu mergi direct acasa, sa le bifezi pe toate si sa salvezi ceva timp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s