Deschiderea in Wales a centrului Mary Jones World

image

     Mary Jones World, un nou centru turistic si educational, creat de Bible Society la marginea lacului Bala in North Wales, se va deschide oficial Duminica, 5 Octombrie.
     Centrul, potrivit Bible Society va oferi oamenilor posibilitatea de a descoperi povestea Mary Jones si Thomas Charles si de a invata despre impactul Bibliei, nu numai in Wales dar si in lumea intreaga.
     In 1800, la numai 15 ani, Mary Jones a calatorit 26 de mile din Llanfihangel-y-Pennant in Bala pentru a cumpara o Biblie de la Revd Thomas Charles. Mary a economisit 6 ani si Revd Charles a fost atat de miscat de determinarea sa de a detine o Biblie incat a ajutat la infiintarea Bible Society, 4 ani mai tarziu.

     Directorul executiv al Bible Society Group, James Catford, preciza faptul ca la ‘200 de ani dupa ce Mary Jones a calatorit la Bala sa-si cumpere Biblia, inca ajutam oamenii din UK si strainatate sa aiba acces la Biblie. Si aceasta poveste va fi spusa la Mary Jones World.’
     Responsabilul Bible Society Wales, Christine Daniel mentiona: ‘Mary Jones World este un mare proiect entuziasmant pentru Bible Society, Wales si lumea intreaga. Deschiderea oficiala pe 5 Octombrie va fi o zi speciala. Centrul va demonstra ca povestea Mary Jones si Thomas Charles nu a fost doar un fapt istoric ci are semnificatie si astazi.’

Un gând despre „Deschiderea in Wales a centrului Mary Jones World

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s