The Sun, sex & rugaciune.

     Nu sunt atat de familiar cu presa din UK. Pot sa-mi dau insa cu parerea despre Metro, Evening Standard, unele ziare locale pe care le poti lua gratis in statiile de metrou si Daily Mail pe care il am pe tableta pentru inca 2 luni, luat la pachet cand am cumparat-o.

      In mare publicatiile astea sunt cat de cat ok. Si cand spun asta ma refer mai exact la continutul explicit sexual/pornografic. The Sun este total diferit. Pentru ca lucrez si in constructii si ma cam plimb prin Londra cu job-urile am ocazia nefericita sa-l vad peste tot in mana builder-ului autohton. Mizerie de ziar.

     Imagini si referinte clare ce trimit la tot felul de chestii aiurea. M-am contrazis odata cu un englez pe tema asta si i-am numarat cred peste 10 articole cu referire directa la sex in editia respectiva. Asta se vinde din nefericire astazi. Ceea ce m-a surprins azi a fost insa un articol de pe un site crestin care preciza ca ziarul asta ne indeamna la rugaciune, acum cu problema asta a inundatiilor din UK. Prima mea reactie a fost: Ma lasi…?! Se pare ca e vorba de o campanie de rugaciune indreptata inspre Sfantul Medard, patronul vremii, buna sau rea, condusa de sora pastorita Susan Evans. Campania poarta titlul „Bring us sun shrine.”. Rugaciunea ce apare rostita nu-i rea si nu pare indreptata inspre sfant.

„Heavenly Father, we are grateful for the gift of water, and in many parts of the world we know people suffer and die for lack of rain.
But dear Lord – we’ve had enough.
We ask you please that the rain may stop soon.
We pray for all those people and animals suffering from floods.
As St Medard needed protection from the rain, so now do many people from our land.
For Jesus’ sake, Amen!”

     Ce ma uimeste este insa confuzia si amestecul asta. Ce nu face omul pentru a vinde un ziar?
It’s not right…

     Doamne indura-te de tara asta si daca oamenii doar in felul asta se intorc la Tine continua sa ne lovesti! In numele lui Isus te rog, Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s