Nu am auzit niciodata asta!

     Mi-am dat seama ca mi-a lipsit blogging-ul ca forma de a-L impartasi cu ceilalti pe Dumnezeu. M-am hotarat ca imi este necesar sa ma „marturisesc”, vorba lui Puric, in felul acesta.
     Nu voi folosi diacritice, voi folosi telefonul sau tableta si sper sa imi gasesc timp sa gandesc si sa meditez la Dumnezeu si la viata extrem de busy pe care o am aici in Londra, postand consecvent.
     Din perspectiva asta vad blogging-ul  mai mult ca pe o disciplina spirituala pe care doresc sa mi-o reinsusesc pentru gloria lui Dumnezeu, Cel care mi-a schimbat viata.
     Nimeni si nimic nu poate transforma viata ta in felul in care o face Dumnezeu.
Mi-au ramas in inima cuvintele lui J. Ortberg, Credinta si indoiala.

Nu am auzit niciodata pe nimeni spunand: intro zi mi-am dat seama ca nu exista Dumnezeu, ca nu exista nimeni in spatele realitatii, ca nu exista viata dupa moarte. Mi-am dat seama ca existenta este un accident lipsit de semnificatie, inceput la intamplare si destinat uitarii, iar acest lucru mi-a schimbat viata. Inainte eram dependent de alcool, dar acum „legea selectiei naturale” mi-a schimbat viata. Inainte eram hraparet, dar acum povestea Big Bang-ului m-a facut generos. Inainte eram fricos, dar acum voia intamplarii m-a facut curajos.

     Nici eu nu am auzit asa ceva si sincer nu cred ca voi auzi vreodata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s