Luptă pentru a câştiga marele premiu …în viaţă!!!

Cel care n-a luptat niciodată nu a trăit niciodată, afirma George Bernard Shaw. Iar pentru a trăi din plin…:

1.Trebuie să ai un START. Poate părea destul de comun însă mulţi dintre noi suntem prinşi în block start aşteptând pe cineva să ne împingă de la spate. La ce te cheamă Dumnezeu? Cum te-a pregătit pentru acel ceva? Cum te-a capacitat? Începe, i-aţi startul şi El te va sprijini!

2. Trebuie să dai totul. Michael Phelps nu dă totul numai în finală. Dă totul şi în serii sau semifinale. Corect nu? Nu trebuie să fim mulţumiti cu mediocritatea în orice etapă a vietii.

3. Trebuie să nu renunţi. La Olimpiada din 1992 de la Barcelona, Derek Redmond din Marea Britanie a concurat în cursa de 400m . A început excelent însă a suferit pe la mijlocul cursei o ruptură musculară. A pierdut cursa însă nu s-a dat bătut. Ceilalţi concurenţi treceau pe lângă şi el se chinuia să stea în picioare. Tatăl său, cu ochii în lacrimi, a alergat la el şi l-a ajutat. Încet, plin de durere şi-au făcut loc pe pistă şi au terminat cursa în timp ce stadionul din Bacelona s-a ridicat în picioare aplaudându-l. Redmond nu a câştigat vreo medalie însă a câştigat ceva mult mai important –  respectul lumii.

Nu ştiţi că cei ce aleargă în locul de alergare, toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul? Alergaţi, dar, în aşa fel, ca să căpătaţi premiul! 1Cor. 9:24

Advertisements

3 thoughts on “Luptă pentru a câştiga marele premiu …în viaţă!!!

  1. Niciodată nu mi-am permis să judec pe cineva care a fost implicat într-un accident, deoarece ni se poate întâmpla chiar nouă, dar nici nu pot să înghit atitudini ca ale lui Mircea Lucescu. Alo! Domnu’ Mircea, nu ştiu dacă vei citi vreodată rândurile mele, dar trebuie să-ţi spun că n-ai înţeles nimic din lecţia asta. Dumnezeu ţi-a dat un semn iar mata rămâi tot cu nasul pe sus şi cu oiştea-n gard. Ma aşteptam să spui: ,,Am greşit, i se poate întâmpla oricui, însă îi mulţumesc lui Dumnezeu că totul s-a terminat cu bine”.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s