Dumnezeu asculta.

Poţi discuta cu Dumnezeu fiindcă El te ascultă. Vocea ta contează în Cer. El te ia în serios. Atunci când te afli în prezenţa Sa, cei ce sunt de faţă se întorc spre tine ca să-ţi audă vocea. Nu trebuie să te temi că vei fi ignorat. Chiar dacă te bâlbâi, chiar dacă ceea ce ai de zis nu impresionează pe nimeni,  Îl impresionează pe Dumnezeu – iar El ascultă. El ascultă durerile celor bătrâni din casele de odihnă. El ascultă mărturisirea tristă a unui condamnat la moarte. Când un alcoolic cere milă, când un soţ sau soţie cere îndrumare, când un om de afaceri intră într-o biserică, Dumnezeu ascultă.

Cu atenţie. Cu multă atenţie. Rugăciunile sunt onorate ca nişte bijuterii preţioase. Curăţite şi pline de putere, cuvintele se înalţă cu un miros plăcut Domnului. „Fumul de tămâie s-a ridicat din mâna îngerilor către Dumnezeu.” Incredibil. Cuvintele tale nu se opresc până când ele nu ajung la tronul lui Dumnezeu.

Apoi, îngerii „ umplu vasul de tămâie cu focul din altar şi îl aruncă pe pământ.” (Apoc.8:5). Doar o chemare, şi flota Cerului apare. Rugăciunea ta pe pământ este activată de puterea lui Dumnezeu în Cer, şi „facă-se voia lui Dumnezeu precum în Cer aşa şi pe pământ.”

Tu eşti cineva special pentru Împărăţia lui Dumnezeu.  Tu ai acces la focul lui Dumnezeu. Rugăciunile tale Îl mişcă pe Dumnezeu să schimbe lumea. Poate că nu înţelegi misterul rugăciunii. Nici nu trebuie. Dar este clar şi sigur: acţiunile din Cer încep atunci când cineva se roagă pe pământ. Uimitor!

Când tu vorbeşti, Isus aude.

Şi când Isus aude, în cer se aude tunetul.

Şi când se aude tunetul, lumea se schimbă.

Toate acestea fiindcă cineva s-a rugat.

trad. Cristina Chirculescu

Max Lucado Romania.

Un gând despre „Dumnezeu asculta.

  1. Da asculta stiu ca ma iubeste , dar nu-mi pot explica ca de 25 de ani ma rog pentru mantuirea familiei mele si nu se intampla nimic
    Imi place pagina si astept noi sfaturi !! Lili

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s