Rugăciune pentru tine.

Doresc ca acest blog să fie un altar. Fie că e vorba de un loc de muncă, sănătatea părinţilor tăi, vecinii sau viciile de care nu te poţi lăsa, educaţia copiilor sau propriile examene, problema ta este importantă în ochii lui Dumnezeu. Implică-L în problemele şi în bucuriile tale.

Atât eu, cât şi Laura ne vom ruga pentru tine. De altfel, mulţi din cei ce mai vizitează această pagină înţeleg cât de mare este puterea rugăciunii, a mijlocirii sincere înaintea lui Dumnezeu. Aceştia vor înălţa şi ei o rugăciune către Dumnezeu pentru tine. Dacă doreşti ca cererea ta să nu fie făcută publică, îţi voi respecta decizia. Oricum, nu eşti singur în problema ta şi întotdeauna aici vei găsi oameni care se vor ruga pentru tine.

…Iată de ce, zic, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Isus Hristos, din care îşi trage numele orice familie, în ceruri şi pe pământ, şi-L rog ca, potrivit cu bogăţia slavei Sale, să vă facă să vă întăriţi în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, aşa încît Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia pusă în dragoste, să puteţi pricepe împreună cu toţi sfinţii, care este lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea; şi să cunoaşteţi dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu.

Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.

Sf. Apostol Pavel, Ep. catre Efeseni 3:14-21

11 gânduri despre „Rugăciune pentru tine.

 1. Foarte frumoasă iniţiativă, frate Marius! Mă bucur că doriţi să simţiţi cu cei ce au nevoie de rugăciune. Am şi eu o cauză majoră şi foarte importantă pentru viaţa mea, pentru care aş dori să vă rugaţi. Vă voi comunica în privat această cauză.

  Apreciază

 2. Iubite frate Marius, doresc să aducem înaintea Domnului o cauză care nu este a mea sau nu este NUMAI a mea. Vreau să aducem înaintea Domnului starea Bisericii în general, dar vreau în particular să ne rugăm pentru Biserica „Harul” din orașul Lehliu-Gară, județul Călărași, Biserica de unde fac și eu parte. Pentru a vedea concret despre ce este vorba, vă invit să vizitați blogul meu, unde am un articol scris pe această temă, deoarece aici nu este suficient loc pentru a expune motivația. Cert este că mă doare inima pentru Biserica aceasta! Pentru mai multe detalii puteți, de asemenea, să mă contactați la adresa de e-mail puchea.dorel@yahoo.com sau profesorul.1973@gmail.com. Vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care ați oferit-o de a ne uni în rugăciune! Domnul să vă răsplătească cu viața veșnică tot ceea ce faceți!

  Apreciază

 3. Ne vom ruga frate Dorel. Domnul sa va intareasca si sa aduca vremuri de inviorare in Biserica din Lehliu-Gara.
  Osea 6:3 „Sa cunoastem, sa cautam, sa cunoastem pe Domnul! Caci el se iveste ca zorile diminetii, si va veni la noi ca o ploaie, ca ploaia de primavara care uda pamantul”

  Apreciază

 4. Cred ca mai toate bisericile s-au racit .Dumnezeu spune in cuvant ca nu ne doreste decat fierbinti ,nu caldicei .,dar majoritatea nu sunt nici caldicei …..
  Nu mai au compasiune pentru cel de langa el .Nu mai respecta biserica .Vin si pleaca dar nu pleaca cu nimic din ce sa predicat in ziua respectiva ,.Dau PACE doar ca pe buna ziua ……Si multe se mai intampla in biserici de-ti vine sa-ti faci tu acasa una ,doar pentru tine si fam. ta .
  De ce toate astea ? De ce nu mai este dragostea aceea pe care o aveau inainte ,de-si dadeau si camasa de pe ei celui nevoias?
  Acum daca ceri ajutorul multi te trateaza cu versete si nu mare mi-a fost mirarea sa primesc si eu asa versete atunci cand am cerut ajutorul pentru o familie de crestini care erau si inca sunt in dificultate cu traiul de pe o zi pe alta …
  Pentru asta sa ne rugam impreuna ,pentru revenirea tuturor la o adevarata dragoste crestineasca …..si daca vom avea dragoste va creste si biserica Domnului .

  Apreciază

 5. PACEA DOMNULUI FRATILOR;;;;Dumnezeu le spune alor Sai;CAUTATI FATA MEA,LUI ii place cind venim cu rugaciuni inaintea LUI,David a putut spune Fata ta Doamne o caut; Cum stau lucrurile cu noi? Puterea rugaciuni ascultate consta in faptul ca sufletul este constient,caacum in timp ce vorbesc cu Domnul patrund in vistieriile ALUI si iau.Nu deznadajdui cind se pare ca Domnul te-a uitatsi nu-ti asculta rugaciunea Bate la usa harului si asteapta pina se deschide .Multe rugaciuni sint o batae slaba ,usoara in trecere pentru ca nu sint insotite de o nadajduire in Domnul.Rugaciunea trebui sa mearga mina in mina cu lucru uni dintre noi trebui sa fie atenti sa nu uite rugaciunea s-au sa spuna ca nu au timp pentru rugaciune pe motiv caci au mult de lucru ..DECI CIND LUCREZI SI TE ROAGA…AMIN..Slavit fie numele Domnului..

  Apreciază

 6. Pace tuturor. Am gasit site ul vostru cand cautam ceva care sa mi aduca pacea si siguranta in inima mea. Pot sa va rog sa va rugati pt mine si familia mea? trecem printr o perioada f. grea din toate punctele de vedere . Va multumesc in numele Domnului.

  Apreciază

 7. va rog ssa ma jutati si pe mine sa pot gasi un loc de munca prin sf rugaciune sunt in primejdia de a ramane pe strada

  Apreciază

 8. Pace! Din inima va implor sa va rugati pentru mine. Trec printr-o perioada grea din viata mea. Epilepsie, depresie, anxietate, sevraj la lasarea unor medicamente (diazepam) ca si drogurile. Va multumesc. Dumnezeu sa va binecuvinteze! Amin!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s