Sacha Ernst & Excelsior Band la Biserica Lumina Bucureşti

BannerDacă ne uităm în jur, vedem o mulțime de tineri creștini care se aseamănă cu cafeaua decofeinizată. Miroase ca o cafea adevărată, arată ca o cafea adevărată, ba chiar poartă același gust, dar niciodată nu va avea același efect. Vino și tu sa înțelegi care este puterea creștinismului, cu unul dintre cei mai mari evangheliști contemporani, pastor la o biserică din Elveția, Sacha Ernst și să te închini prin muzică, împreună cu formația Excelsior.

Pastorul Sacha va aborda două subiecte deosebit de importante. Mai întâi va vorbi despre “Efectele dezastruoase ale păcatului și cum să vezi astfel Gloria lui Dumnezeu prin Isus Cristos”, apoi va merge un pas înainte pentru a discuta despre “Dedicarea in slujire și putere în lucrare prin Duhul Sfânt”.

Grupul local Luminătorii, va deschide timpul de închinare, care va fi condus în continuare de Excelsior, din Ploiești. Evenimentul va avea loc la Biserica Lumina din șos. Andronache, nr. 60A, sector 2, București, Sâmbătă 7 August, începând cu ora 16:00.

Un gând despre „Sacha Ernst & Excelsior Band la Biserica Lumina Bucureşti

 1. Uite ca am citit tarziu mesajul tau .De alt fel nici mu ma mira faptul ca nu mai sunt interesat de atata vorbarie si nimic nu se pune in aplicare .
  Unde sunt crestinii de alta data .Toti parca sau retras in carapacea pe care Domnul le-a dat-o si spun ca sunt crestini .
  Cati din ei mai privesc la cel nevoias ? Cati dintre ei privesc la cel care nu are ce imbraca?
  Nu de mult am apelat pentru o familie care trece prin probleme si au fost probleme dificile ,dar sitii ceva ? nimeni nu a scris vreun mesaj,nimeni nu a intins o mana de ajutor .
  Atatea vorbe si nu ramane nimic , acolo in inima .
  Va scriu acestea ca sa stiti ca Domnul este aproape si trebuie sa ne aratam dragostea .Trebuie sa fim trezi ,sa fim mandri atunci cad vom ajunge in cer si Dumnezeu ne va arata faptele .
  CARE DRAGOSTE ? Ma intreb ??????mai este dragoste in crestini ??
  Dragostea aceea pe care a lasat-o Domnul Isus ,spunand ::sa va iubiti aproapele ca pe voi insiva .?
  In biserici ,si aici ma refer la cele mici ,de pana la 100 de membri ,aici ei ar trebui sa se cunoasca ca in palma ..Sa stie suferinta celui de langa el ,dar a ajuns asa o delasare incat PACEA e data ca buna ziua –
  Ar fi multe de spus pe tema asta si chiar m-as bucura daca ai face un spatiu unde fiecare sa arate cu ce se confrunta .
  NIMIC nu mai este ca inainte ,doar Bunul Dumnezeu ar mai putea sa inflacareze inimile copiilor SAI si sa sparga piatra din inima copiilor care se mandresc cu tot ceea ce fac .
  Totul este al Sau .Nimic din ceea ce avem nu este al nostru ,nici macar acest trup pe care ni-l poate lua oricand doreste EL .
  Sper sa nu supar pe nimeni cu acest comentariu .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s