O noapte furtunoasă… la Oneşti.

În condiţiile în care aerul cald are o mişcare haotică, este mai rarefiat şi are tendinţa de ascendenţă mult mai accentuată, atunci sunt favorizate precipitaţii mai abundente cu caracter torenţial”, sunt de părere meteorologii.

Adică vaporii se încălzesc rapid la suprafaţa solului şi urcă la înălţimi foarte mari. La aproape 10.000 de metri se condensează şi formează aşa numiţii nori convectivi. Care în cel mult trei ore aduc o ploaie puternică, de aproximativ un sfert de oră.

Atât de puternică a fost ploaia asta încât a dărâmat şi unul din cei doi copaci din spatele blocului meu. După câteva zile caniculare au apărut iarăşi norii, vântul a suflat cu putere şi mărul pe care îl ştiu de când înca eram copil, care a crescut odată cu mine a căzut peste maşina unui vecin. 🙂

Astfel, deci, cine crede că stă în picioare, să ia seama să nu cadă. 1 Corinteni 10:12

Cam aşa arată Oneştiul după o ploaie de genul ăsta… 

4 gânduri despre „O noapte furtunoasă… la Oneşti.

  1. Copac falnic, dar…radacina slaba. Uite asa e si cu noi. Daca nu e Dumnezeu la baza vietii…cadem. Eu am avut aceasta trista experienta. Dar Domnul meu drag nu m-a lasat. In caderea mea, El m-a prins in palma Sa. Cita dragoste! Multumesc Doamne scump!

    Apreciază

  2. Cu totii am avut momente slabe, de neveghere. Frumusetea este ca intotdeauna El acolo ca sa ne ridice, sa ne mangaie, sa ne intareasca. La El intotdeauna gasim indurare si har. El sa ne pastreze in harul Sau si noi sa ramanem acolo.
    „Iar a Aceluia, care poate să vă păzească de orice cădere, şi să vă facă să vă înfăţişaţi fără prihană şi plini de bucurie înaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin.” Iuda:24,25

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s