Rugăminte pentru cuplurile căsătorite…

Iubita mea soție își face lucrarea de licență pe diferențele dintre sexe în căsnicie. M-a rugat s-o ajut. Și-o ajut, nu-i bai… o ajut prin ajutorul pe care mi l-ați putea oferi voi! 🙂

Care-i treaba? Sunt 2 chestionare mici care trebuie completate de către ambii parteneri. De către soț și soție. Nu numai de către soție. 🙂 Ok?! Dacă mai aveți prieteni căsătoriți puteți să le trimiteți și lor chestionarul. Ideea este că ne trebuie cât mai repede posibil.

Îl poți descărca aici: Chestionar. Rolurile în familie. După aceea îl completați împreună, partea soțului, soțul și partea soției, soția. Tin să specific lucrul ăsta iarăși pentru că de obicei ele sunt mai harnice în aspecte de acest tip și au tendința să facă și partea bărbatului. 😉 Apoi, dacă aveți amabilitatea, mi-l puteți trimite pe marius_zarnescu87[@]yahoo[.]com

Multumesc anticipat! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu familii sănătoase!

12 gânduri despre „Rugăminte pentru cuplurile căsătorite…

 1. pana luni e bine daca ti le trimitem? noi vrem sa le trimitem in fisiere separate… ca sa le completam fara a fi influentati de zisele celuilat. e ok?

  Apreciază

 2. Marius, le completam si noi, cu toate ca avem doar 2 saptamani jumate de cand suntem o familie, si ti le trimitem 🙂 Domnul cu voi si cu toate familiile din Romania.

  Apreciază

 3. mai am putin cu scoala…
  prioritatile astea…
  apoi, ma voi ocupa mai mult de blog…:)
  numai bine
  multumesc pentru incurajari…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s