25 Aprilie: Ziua evanghelizării pe Internet.

Christian Newswire menționează faptul că biserici din lumea întreagă vor participa la „Ziua evanghelizării pe Internet” de duminica asta.

Premergător acestui eveniment, o biserică baptistă anunță ceea ce se numește primul model de biserică „îmbinată”, blended-model. City Church, anunță lansarea oficială de biserici pe 10 Octombrie în 100 de orașe din Carolina de Sud, Carolina de Nord și Virginia.

„Sunt multe slujiri frumoase și comunități creștine online” a spus pastorul senior al Bisericii City Church, Jamie Osborne, „însă nu știu dacă vreo biserică a încercat vreodată să lanseze, să inaugureze în 100 de orașe simultan.” Osborne spune că acest lucru reprezintă un efort de a conecta cultura cu biserica.

Ultimii 15 ani au schimbat lumea noastră pentru totdeauna, a specificat Tony Whitteker, coordonatorul evenimentului „Ziua evanghelizării pe Internet”.

„Acum cinci sute de ani, lideri precum John Wesley au condus o revoluție conducând biserica în afara zidurilor sale, acolo unde sunt oamenii. Noi facem același lucru. Se întâmplă însă că internetul este locul unde sunt oamenii,” declara Osborne.

Media digitala a transformat felul în care comunicăm, ne comportăm și chiar gândim. Dacă Facebook ar fi o țară, ar avea a patra populație ca număr de locuitori din lume.

7 gânduri despre „25 Aprilie: Ziua evanghelizării pe Internet.

 1. Sectele neoprotestante sunt buruieni otravitoare, cultivate la scara industriala pe ogorul Americii masonice, apoi exportate in ambalaje stralucitoare catre tarile ortodoxe.

  Sectele, mahomedanii, ecumenistii si alte lifte desfasoara intense campanii otravitoare la adresa Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica adica cea Ortodoxa.

  E adevarat ca Domnul nostru Iisus Hristos ne indeamna sa suportam „de saptezeci de ori cate sapte” (Matei 18:22) insa rabdarea se sfarseste in secunda in care e atacata Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica, adica cea Ortodoxa.
  Nu se poate ca sub pretextul dragostei fata de oameni sa ne lasam atacati in credinta. Si dracul vrea pace, dar o vrea sub auspiciile lui.

  Orice nebun isi poate face secta lui. In cateva zeci de ani va reusi sa recruteze alti nebuni ca si el, care vor recruta la randul lor alti nebuni, si asa se naste un „cult” nou de oameni bolnavi, tradatori de tara si de neam.
  Zilnic se mai trezeste cate un eretic sa-si creeze propria lui secta. Asa au aparut protestantii.
  Niste fermieri din america s-au gandit…hai sa facem si noi o afacere si sa vindem locuri in rai . Si asa a aparut „religia” voastra.

  Apreciază

 2. Multumesc pentru comentariu. Iti inteleg frustrarea. Si eu am fost plin de zel ca tine. Ma intreci chiar 🙂 Esti plin de zel insa inima ta nu este transformata.

  Apreciază

 3. Frustrarea?:))

  Mai, Desdemona in varianta masculina…sa-ti ofer o batista?
  Gata, nu mai plange…uneori asa e viata, nu merge intotdeauna sa aplici ce ai citit tu in „ghidul micului sectant”.

  Spune-i lu’ nenea benny hinn sa depuna plangere la Departamentul de Stat.

  Spune-i ca unii sunt refractari, nu vor sa dezbata la modul serios oferta sectara.

  Spune-i sa mai schimbe din tactica de marketing.

  Asa ca retine, a compara ortodoxia cu neoprotestantismul este ca si cum compari eternul vals vienez cu maneaua…evident maneaua fiind voi.

  Cum crezi tu ca s-a ajuns la Noul Testament?
  Ai tu impresia ca „duhul” ala al vostru care va face sa va tavaliti, a trimis Noul Testament prin e-mail lui Miller sau lui Russell?

  Mergi mai bine si ia o Coca Cola, poate iese „duhul” din sticla si te inspira.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s