„Copiii Domnului”, şapte mirese pentru şapte sectanţi.

Stiam de familia asta bolnavă de ceva timp. Am făcut la un moment dat un curs despre sectele astea (Noi Mişcări Religioase) şi parcă au fost amintiţi şi ei p-acolo. Mai făcusem eu o lucrare pe tema respectivă şi la momentul acela îmi provocaseră o mare repulsie. Chiar mă întrebam cum pot fi unii atât de înlănţuiţi, atât de orbiţi încât să se lase amăgiţi de aşa ceva. Mi-am dat apoi seama că ei sunt doar nişte marionete în mâna unui păpuşar bătrân care s-a ridicat de la început împotriva lui Dumnezeu. De la început a dorit să inducă în eroare omul şi să-l îndepărteze de Creatorul său. „Satan”, „prinţul întunericului acestei lumi”, „lucifer”, „potrivnicul”, „mincinosul si tatăl minciunii”, „cel viclean”, „urâtorul binelui”, „înselatorul”, „vrăjmaşul”, „ucigaşul”, „leul care răcneşte”, s.a… Acestea îi sunt numele şi este cât se poate de real.

Nu vă înşelaţi preaiubiţilor… el încă momeşte, atrage în plasa sa, caută pe cine sa înghită, încurcă paşii oamenilor îndreptându-i spre pierzare. Speranţa noastră: Christos, Mântuitorul şi Domnul nostru. Priviţi la El! „Să ne fixăm atenţia asupra lui Isus, Cel Care iniţiază şi desăvârşeşte credinţa noastră”(Evr. 12:2).

Una dintre cele mai controversate secte internaţionale, „Copiii Domnului”, şi-a făcut „cuib” în România. Cea mai mare comunitate, formată din 21 de oameni, se află în Timişoara.

Şapte bărbaţi îşi împart la propriu şapte femei. Împreună cresc şapte copii. Cel mai mic e un băieţel de un an şi jumătate, iar decanul de vârstă are 64 de ani. Adepţii cultului trăiesc la comun. Pretind că Dumnezeu le-a zis să vină în România pentru a răspândi „legea iubirii”. Sectanţii sunt cu toţi străini, din Statele Unite ale Americii, Spania, Bulgaria şi Germania. Legea cultelor din România le-a asigurat liniştea, departe de scandalurile sexuale pentru care „Copiii Domnului” sunt acuzaţi în Occident.
Bizara comunitate trăieşte de patru ani în Timişoara, într-o vilă de lux din aproprierea Iulius Mall, pe o stradă pe care locuiesc mulţi judecători, procurori şi poliţişti. Au mereu obloanele trase şi gratii la poartă. Nu muncesc. Culmea ridicolului, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Regia de Transport în comun le finanţează „activităţile”.

Mai mult pe Evenimentul Zilei.

2 gânduri despre „„Copiii Domnului”, şapte mirese pentru şapte sectanţi.

  1. E „lăudabil” că statul finanţează astfel de „activităţi”. mi-a plăcut mult afirmaţia ta: „…ei sunt doar nişte marionete în mâna unui păpuşar bătrân care s-a ridicat de la început împotriva lui Dumnezeu.” E valabil şi pentru stat şi pentru aşa zisa denominaţiune…

    Apreciază

  2. De curand am primit un mesaj cu aceeasi tema,Stiti de ce imi este mai teama ?De tinerii nostri (vb.de tinerii romaniei -ai nostri crestini sper sa fie cu capul pe umeri si cu mintea spre Dumnezeu) /Decii cred ca tineretul va indragi acest cult al iubirii //Cine stie ce se mai practica acolo ./
    Si asa Romania noastra a ajuns de rasul lumii ,asta ne mai trebuia /CRED ca la noi acum este tara TUTUROR POSIBILITATILOR
    Sa ne rugam Domnului sa ne tina cat mai aproape de EL

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s