Îmbrăcat cu putere!

Considerăm că, dacă cineva este în cel mai bun caz pios, dacă a absolvit un colegiu, sau un seminar şi a ieşit din timpul de pregătire cu o doctrină suficient de sănătoasă, el este pregătit ca să ne punem mâinile peste el şi să-L ordinăm în lucrarea de predicare a Evangheliei. Dar Isus Christos a spus: “Nu.” Mai există o altă pregătire atât de esenţială, încât omul nu trebuie să intre în această lucrare până când nu are parte de ea. “Rămâneţi [literal, “staţi jos”]…până când veţi fi îmbrăcaţi cu putere de sus”(luca 24:49).

R.A. Torrey, Prezenţa şi lucrarea Duhului Sfânt.

3 gânduri despre „Îmbrăcat cu putere!

  1. AI ATINS UN PUNCT SENSIBIL…caci fara puterea Duhului Sfant, orice pregatire umana este incompleta, deci nula. Dumnezeu sa te binecuvanteze!
    Vorbitorilor, multora dintre ei, le lipseste ungerea.
    Pace si har!

    Apreciază

  2. Ca unul care predic Cuvantul lui Dumnezeu de aproape 20 de ani, vreau sa-ti spun draga Marius ca mai mult decat toate scolile noastre telogice pe care le-am terminat, cel mai important este Ungerea care vine de Sus. Poate ti s-a intamplat si tie, eu recunosc ca eu am simtit pe propia piele urmatorul lucru, un mesaj foarte bine structurat, foarte bine pregatit si argumentat, dar care am simtit ca nu penetra si nu zdrobea piatra inimii pentru ca aceasta „zdrobire” nu o facem noi ci o face Duhul lui Dumnezeu care vine peste noi si unge mesajul nostru…mult har in slujirea ta Marius si cred ca sustinerea reciproca in rugaciune este binevenita.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s