Alba Iulia: Săptămâna de Consiliere Biblică.

Sunt împreună cu colegii (anul IV ) la Alba Iulia la cursul de consiliere biblică. Vom fi aici pentru toată săptămâna. Ieri am fost împrăștiați prin satele din jur. Am slujit împreună cu Beni Dragu în Mihalț și Bucerdea Grânoasă (pastor Petruț Daniel Cristian). Seara am fost la Bis. Bapt. nr. 1 la invitația fr. Teofil Cotrău. Am fost în practică în această biserică în urmă cu un an în timpul sărbătorilor de iarnă. Foarte fain. Oameni deosebiți pe care am avut oportunitatea să-i cunosc. Foarte binecuvantat ești în viață atunci când ai parte de astfel de oameni.

Biserica Baptistă Cetatea din Alba Iulia organizează în perioada 22-26 februarie 2010 un curs de instruire în Consiliere Pastorală.

Co-organizator este Centrul de Consilere Biblică de la bisericaHarvest Bible Chapel din Chicago al cărei pastor senior este James MacDonald, predicator și autor creștin tot mai publicat în România – Doamne, schimbă-mi atitudinea până nu e prea târziuVreau cu adevărat să mă schimb… Doamne ajuta-mă!Fascinat de măreția lui Dumnezeu.

Biserica Metanoia din Arad, unde este pastor Cristian Barbosu, este filiala din Europa a Centrului.

Durata cursului e de 5 zile, iar cursul se întinde pe 4 ani, cursul din anul 2010 fiind al doilea.

Scopul nostru este ca în cei 4 ani să oferim pastorilor, misionarilor sau slujitorilor laici unelte pentru a putea sluji ca și consilieri spirituali în cam toate aspectele bisericii – conflicte, familie, prăpastia dintre generații etc.”

4 gânduri despre „Alba Iulia: Săptămâna de Consiliere Biblică.

 1. Excelent…consider că e foarte mare nevoie de astfel de slujitori care să fie bine echipaţi şi călăuziţi de Duhul. Mi-ar plăcea să detaliezi cât de mult poţi tu acest subiect, să poveşteşti experienţele de la acest curs şi să ne împărtăşeşti gândurile tale pe acest subiect

  Apreciază

 2. Te salut cu respect! Iţi doresc să ai un timp fain la Alba Iulia! Vin înaintea ta si te rog când ai timp să comentezi puţin postarea de pe blogul meu „binecuvântarea copiilor, de ce?”
  Ps. Poate sunteţi mai mulţi teologi la Alba Iulia şi vin cu mai multe idei. 🙂
  Să auzim de bine!

  Apreciază

 3. Iti recomand un nou blog Marius

  awtozero.wordpress.com

  Includeti acest link in blogul tau, sau la cele preferate de tine pentru a citi si studia mai multe despre scrierile si meditatiile biblice ale acestui om al lui Dumnezeu.

  A.W.Tozer (1897-1963) a scris treizeci de cărţi şi este considerat unul dintre cei mai influenţi evanghelişti americani ai secolului XX.
  In timpul vieţii lui de slujire creştină ca pastor, scriitor şi vorbitor la conferinţe, el a atins şi influenţat vieţile multora.

  A avut o viaţă profundă de rugăciune. Se spune despre el că „a petrecut mai mult timp pe genunchi decât la biroul lui”.

  Timp de aproape 50 de ani Tozer a umblat cu Dumnezeu. Deşi e mort, el continuă să vorbească şi azi prin scrierile lui, cu o forţă uimitoare. El ne cheamă să vedem acea lume reală a spiritualului, care se află dincolo de lumea fizică ce ne atrage aşa de uşor; ne cheamă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu şi să uităm mulţimea, să ne închinăm lui Dumnezeu şi să devenim tot mai mult asemenea Lui. Aşa cum a spus cineva despre el, „omul acesta te face să doreşti să-L cunoşti pe Dumnezeu”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s