Educație eficientă.

Potrivit unei știri interesante, o anumită școală privată din Victoria, SUA, s-a confruntat la un moment dat cu o problemă unică.

Câteva fete de cca. 12 ani începuseră să folosească rujul. Asta n-ar fi chiar atât de ieșit din comun. Ce e mai interesant e că, buindu-se, acestea obișnuiau să lase zeci de „amprente” specificie pe oglinda din toaleta scolii.

În fiecare seară, femeia ce se ocupa cu întreținerea și curățenia le ștergea, însă fetele aveau grijă să le puna la loc. Într-un final, directorul a decis că trebuie să se facă ceva.

A chemat toate fetele la toaletă și le-a făcut cunoștință cu cea care se ocupa cu curățenia. Le-a explicat că toate acele urme de ruj pe oglindă provoacă o mare problemă pentru aceasta care trebuie să le șteargă zilnic. Pentru a demonstra cât a fost de dificil să curețe oglinzile, i-a cerut femeii să le arate o demonstrație a efortului depus.

Aceasta a luat un mop, l-a băgat în cel mai apropriat WC, l-a stors puțin și apoi a șters oglinda cu el. Cu siguranță, acele amprente de ruj au fost ultimele.

Interesant lucru nu-i așa?! În viață ai parte de profesori și ai parte de … educatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s