În centrul controversei.

În multe cercuri creștine Duhul Sfânt este ori neglijat, ori uitat ori înțeles greșit. Cel ce a fost dăruit pentru unitatea trupului lui Christos este centrul controversei… Adesea lucrarea creștină este atât de rigid programată încât se pare că nu mai avem nevoie, ori nu mai depindem de El – deși Isus a spus, “Fără Mine nu puteți face nimic”.

A.W.Tozer a afirmat cândva…: “Dacă Duhul Sfânt ar fi retras din Biserică astăzi, 95% din ceea ce facem va continua și nimeni nu va cunoaște diferența. Însă dacă Duhul Sfânt ar fi fost retras din Biserica nou-testamentală, 95% din ceea ce făceau ei ar fi încetat și fiecare ar cunoaște diferența.”

2 gânduri despre „În centrul controversei.

  1. Eu cred ca DUHUL SFANT este si el prezent in viata noastra asa cum si ISUS este prezent .Marius tu ce crezi despre duhul sfant ?As vrea sa aud mai multe comentarii despre Duhul Sfant /La botez primim pe DUHUL SFANT? Unii spun ca nu -Care este parerea voastra?

    Apreciază

  2. In ce fel intelegi dependenta de Duhul Sfant? Cum poti sa faci diferenta intre cineva care deinde de El sau de fortele proprii?
    Ideea postului este interesanta dar cerd canecesita o dezvoltare …
    Sau poate trebuie sa o facem noi?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s