Lansare blog: Max Lucado România.

Un blog nou pentru devoratorii de Max Lucado. Articole în limba română, devoţionale zilnice, săptămânale, video şi în curând multe altele. Vizitează Max Lucado Romania, transmite-ne gândul tău, adaugă-ne în blogroll-ul tău, abonează-te, spune şi la alţii.

10 gânduri despre „Lansare blog: Max Lucado România.

 1. Marius eu nu pot citi un autor pina nu stiu din ce denominatiune face parte. te rog de vrei sa-mi spui ca sa-l pot citi si sa cumpar din cartile.

  Apreciază

 2. Multumesc! ma bucur petru ce faceti, Domnul sa fie slavit si cred ca noi cei care citim vom fi mangaiati, incurajati si corectati. Cu siguranta veti avea si momente mai grele dar nu descurajati Dumnezeu stie si lucrul cel mai important intelege si va fi acolo.

  Apreciază

 3. Multumesc Marius! Cred ca nu ar trebui sa fie nici un crestin care sa nu-l fi citit macar o data pe Lucado. Ce ma inmarmurit la el, este faptul ca inima lui este indragostita de Isus. Am citit din mai muti autori crestini, dar Lucado este ceva special pentru mine. A vorbit inimii mele insetate si de atunci cer umplerea sufletului meu cu adoratie divina.
  Imi doresc ca numarul celor cu adevarat indragostiti de Isus sa fie din ce in ca mai mare. Avem un Dumnezeu care ne-a iubit pana la sacrificiu… Avem un Dumnezeu indragostit de noi … Iar noi, cat purtam in inimile noastre din iubirea Lui … ??
  Doamne deschide-ne mintile, ochii si inimile si invata-ne sa te iubim fierbinte … Scoate-ne ,Doamne, din caldicel … Tu esti cel mai mare Dumnezeu ! … pune-ne Doamne in inimi, o iubire pentru tine, pe masura maretiei Tale! In numele lui Isus! Amin!

  Apreciază

 4. pace:)

  sunt chiar interesata. de schimbul de link
  mai ales ca sunt una dintre ” devoratorii” cartilor lui Max L. 🙂 😛

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s