Lansare blog: Max Lucado România.

Un blog nou pentru devoratorii de Max Lucado. Articole în limba română, devoţionale zilnice, săptămânale, video şi în curând multe altele. Vizitează Max Lucado Romania, transmite-ne gândul tău, adaugă-ne în blogroll-ul tău, abonează-te, spune şi la alţii.

Advertisements

10 thoughts on “Lansare blog: Max Lucado România.

 1. Marius eu nu pot citi un autor pina nu stiu din ce denominatiune face parte. te rog de vrei sa-mi spui ca sa-l pot citi si sa cumpar din cartile.

  Like

 2. Multumesc! ma bucur petru ce faceti, Domnul sa fie slavit si cred ca noi cei care citim vom fi mangaiati, incurajati si corectati. Cu siguranta veti avea si momente mai grele dar nu descurajati Dumnezeu stie si lucrul cel mai important intelege si va fi acolo.

  Like

 3. Multumesc Marius! Cred ca nu ar trebui sa fie nici un crestin care sa nu-l fi citit macar o data pe Lucado. Ce ma inmarmurit la el, este faptul ca inima lui este indragostita de Isus. Am citit din mai muti autori crestini, dar Lucado este ceva special pentru mine. A vorbit inimii mele insetate si de atunci cer umplerea sufletului meu cu adoratie divina.
  Imi doresc ca numarul celor cu adevarat indragostiti de Isus sa fie din ce in ca mai mare. Avem un Dumnezeu care ne-a iubit pana la sacrificiu… Avem un Dumnezeu indragostit de noi … Iar noi, cat purtam in inimile noastre din iubirea Lui … ??
  Doamne deschide-ne mintile, ochii si inimile si invata-ne sa te iubim fierbinte … Scoate-ne ,Doamne, din caldicel … Tu esti cel mai mare Dumnezeu ! … pune-ne Doamne in inimi, o iubire pentru tine, pe masura maretiei Tale! In numele lui Isus! Amin!

  Like

 4. pace:)

  sunt chiar interesata. de schimbul de link
  mai ales ca sunt una dintre ” devoratorii” cartilor lui Max L. 🙂 😛

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s