La mulți ani cu ~Big Brother~! Trăiește! Hi-Q

Mai ții minte melodia asta?!? Așa de ironic…

Deși problemele fredonate sunt de departe cele reale, resimțite atât de profund în ființa umană (fiecare caută iubirea; fiecare are o cale a sa; toți visăm fericirea; pentru că toți avem nevoie de ea),deși recunosc că este cineva, sau mă rog.. ceva, care are soluțiile la toate problemele (și niciodata nu ești singur la greu; noi toți avem o stea pe cer), totusi,…cine este?!? who’s the Big Brother, Fratele Cel Mare?!?

Lasă-mă să ți-L prezint…

Isus Christos este Fratele Cel Mare. El este Steaua din înălțimi. El te privește și cunoaște în detaliu viața ta. El este cel dintâi născut dintre mai mulți frați.

Căci pe aceia pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a și hotărât mai dinainte să fie asemenea chipului Fiului Său, pentru ca El să fie cel întâi-născut dintre mai mulți frați. Rom. 8:29

De aceea viata, da…este frumoasă! Viata nu este numai o dată. Este pentru totdeauna. Viața trebuie trăita din plin, trebuie să simți că trăiești! E posibil acest lucru…să traiești, să fii fericit, să iubești din plin…insa numai cu o condiție. Să-L implici în viața ta, Să-L cunoști și să-L lași să te cunoască. Să-L lași să trăiască în tine și prin tine.

Îți multumesc pentru vizitele, sugestiile, recomandările pe care mi le-ai făcut anul acesta! Te astept și la anul pe aici să ne mai înfrătim. Până atunci, fratele meu mai mare să te însoțească, să te ocrotească și să îți arate calea pe care să mergi. Calea Sa este întotdeauna mai bună! La multi ani cu ~Big Brother~!

5 gânduri despre „La mulți ani cu ~Big Brother~! Trăiește! Hi-Q

 1. Draga Marius,
  Pentru anul ce vine iti doresc o cunoastere mai profunda a Domnului Isus Hristos si sa vezi lucrarea Domnului din ce in ce mai mult cu ochii Lui!

  Cu dragoste,
  Mitrut

  Apreciază

 2. M-am bucurat să descopăr blog-ul tău şi deşi nu ne cunoaştem personal, Big Brother ne cunoaşte şi ne înfrăţeşte…îţi doresc acum, când anul 2009 se scurge şi aşteptăm apariţia lui 2010 multe postări bune…multe bucurii, har şi pace de la al nostru Big Brother, Isus Hristos

  Apreciază

 3. Multumesc Corneliu!
  La fel iti doresc si tie. Binecuvantarea Domnului sa ramana peste tine. La multi ani!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s