4 gânduri despre „Do You Love Gay People? – A Love Issue.

 1. Buna seara Marius,

  Interesanta lucrarea ta pe blog iar la acest post, as veni si eu mai intai, cu o parafraza: „Do you like alcoholic people? – A Love Issue” . Pentru ca problema acceptarii se pune nu numai in cazul homosexualilor dar chiar si in cazul alcoolicilor. Spun lucrul acesta in deplina cunostinta de cauza. Lucrul care uneste cele doua chestiuni de iubire (si s-ar mai putea adauga si altele) este faptul ca Dumnezeu iubeste pacatosul dar uraste pacatul. Si ca poate face minuni de eliberare si vindecare si intr-un caz si in celalat. Am aceasta convingere, pentru ca Dumnezeul cel viu este un Dumnezeu al lucrurilor imposibile. Acolo unde omul nu mai vede nici o posibilitate, Dumnezeu are deja pregatita o rezolvare.
  Eu am marturia mea personala despre cum Dumnezeu a lucrat in viata mea, si imi doresc ca ea sa ajunga acolo unde este nevoie de speranta. Am inceput sa construiesc un blog al acestei marturii: http://www.alcoolism.info. Cu siguranta stii ravagiile pe care le face alcoolul in vietile romanilor si nu numai. Vreau sa ii incurajez pe cei care au un alcoolic in familie sa nu renunte si vreau sa le spun ce am invatat in timpul in care am purtat aceasta lupta, alaturi de sotul meu. Pentru asta, blogul ar trebui sa ajunga acolo unde este nevoie de el.
  Si acum, vin cu o rugaminte: daca consideri ca lucrurile aflate pe blogul http://www.alcoolism.info trebuiesc cunoscute de cat mai multa lume, te rog sa postezi link-ul pe blogul tau. Bineinteles, reciproca este valabila. Cu siguranta, Dumnezeu da mangaiere si prin oameni si macar atata lucru pot face si eu ca semn de recunostinta pentru lucrarea Sa in vietile noastre: sa marturisesc ca se mai intampla miracole.

  Iti multumesc!

  Cer, in numele lui Isus Cristos, Domnul nostru, belsug de binecuvantari in viata si lucrarea ta!

  Simona

  Apreciază

 2. Sigur Simona.
  Cu cea mai mare placere. Blogul tau va fi in sectiunea „Vizitez…”
  Te felicit pentru initiativa. Tatal meu este alcoolic. Si-a distrus familia..totul. Calcam pe urmele sale pana cand Christos mi-a dat o alta directie. Cunosc personal ravagiile pe care acest rau le poate avea in viata cuiva. Domnul sa te binecuvanteze.

  Apreciază

 3. Mare adevar spune omul acesta, noi luptam cu aceasta mentalitate de ani buni. Consiliem persoane care lupta cu homosexualitatea si nu avem unde sa le trimitem in biserici.

  Oamenii fug de ei, pastorii nu vor sa aiba in comunitate asemenea oameni. Poate ca trebuie sa facem ceva mai mult. Dumnezeu ii poate schimba si pe ei cum ne-a schimbat si pe noi. Numai ca noi ne opunem.

  Apropos stiati ca homosexualii sunt cea mai mare comunitate de oameni neevanghelizata in mod intentionat?

  Aruncati ochii si pe http://www.contracurentului.com si veti intelege cu ce se lupta ei si noi care incercam sa le intindem mana.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s