SIGNS.

Probleme în comunicare ?!? Dă-ți cu părerea! Alexandra, sârguincioasa mea colegă mi-a semnalat pentru prima dată acest short film. M-am gândit să-l pun și la mine, împreună cu invitația de a o vizita și de a o încuraja pe noul ei blog Firefly21.

Reclame

5 gânduri despre &8222;SIGNS.&8221;

 1. Foarte bun filmuletzul legat de ceea ce observ aici in vestul Europei. Lipsa de comunicare. Cred ca asta a fost ceea ce m-a deranjat cel mai tare aici in Germania. Da, intre studentii care se cunosc e altceva, dar nici in autobuze sau asa…foarte putini vorbesc cu cei de langa ei pe care nu ii cunosc. E asa cam multa rigiditate…nici nu stiu cum sa o numesc.

  Dar e trist…fimuletzul asta…hopa tzopa si se iubesc. Nu asa se face…e asa de trist. Ma bucur sa traiesc in Romania si stiu ca nu as locui in Germania foarte mult timp.

  Degeaba au toate luxurile si conditiile, pentru ca sunt asa de plictisiti de ele si goi…in weekenduri studentii se duc la petreceri, se imbata si mi-am dat seama vizitand Amsterdamul ca de fapt toata goliciunea interioara se manifesta prin incercarea lucrurilor care provoaca extazul: bauturile, sau drogurile, sau sexul sau orice altceva care sa provoace placere extrema si bucurie: dorinta dupa plinatate si fascinatie pe care le gasim intr-un Dumnezeu infinit…de care nu ai cum sa te saturi sau sa te umpli indeajuns…

  Frumos blog! 🙂

  Mult har si pace!

  Apreciază

 2. Da, asa este Ana-Maria, devenim din ce in ce mai preocupati de noi insine incat nu mai avem ochi pentru altcineva. Propriile placeri, interese etc. Aceasta mentalitate ia amploare si la noi pe masura ce ne indepartam de, asa cum ai zis…acel Dumnezeu infinit…de care nu ai cum sa te saturi sau sa te umpli indeajuns…
  Acest Dumnezeu iti indreapta privirile inspre ceilalti…si ne cheama sa-L comunicam…
  Multumesc. 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s