Crede. de Max Lucado.

CredeIair  a căzut la picioarele Domnului Isus rugându-L stăruitor”  „Fetița mea trage să moară; rogu-Te, vino de-ți pune mâinile peste ea, ca să se facă sănătoasă și să trăiască.”

Nu sunt jocuri. Nu târguială. Nu mascarade. Situația este cât se poate de simplă: Iair nu vede viitorul iar Isus cunoaște viitorul. Așa că Iair Îi cere ajutorul.

Și Isus, care iubește inima sinceră, merge să i-l acorde…[El] se întoarce imediat spre Iair și îi spune: „Nu te teme, crede numai!”(v.36).

Isus îl constrânge pe Iair să vadă nevăzutul. Când Isus spune, „Crede numai…”, el imploră, „Nu-ți limita posibilitățile vizibilului. Nu asculta numai la ceea ce se aude. Nu te lăsa controlat numai de ceea ce este logic. Crede că este mai mult din viață decât se poate vedea cu ochii!”[…]Mai mult pe Max Lucado Romania.

4 gânduri despre „Crede. de Max Lucado.

 1. Buna,

  Ma numesc Matei si am deschis un blog de curand unde voi incerca sa public intreaga Biblie, verset cu verset. Pentru ca oamenii sa ne poata gasii (prin intermediul google), avem nevoie de ajutorul altor siteuri cu vechime pe internet, care sa ne ajute sa fim recunoscuti mai bine de google. M-am gandit la site-ul tau http://www.mariuszarnescu.wordpress.com – cu care as dorii sa facem un schimb de linkuri.

  „Versetul Meu” cum este intitulat blogul, nu promite multe vizite deoarece suntem doar la inceput, de aceea nu dorim ca linkul catre blogul nostru sa fie plasat intr-un loc neaparat vizibil, il puteti ancora unde doriti.

  Linkul catre tine va aparea in partea dreapta-sus a blogului meu http://versetul-meu.blogspot.com

  Astept un raspuns din partea ta,
  iti multumesc pentru timpul acordat,
  si Domnul Sa te Binecuvinteze!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s