Crede. de Max Lucado.

CredeIair  a căzut la picioarele Domnului Isus rugându-L stăruitor”  „Fetița mea trage să moară; rogu-Te, vino de-ți pune mâinile peste ea, ca să se facă sănătoasă și să trăiască.”

Nu sunt jocuri. Nu târguială. Nu mascarade. Situația este cât se poate de simplă: Iair nu vede viitorul iar Isus cunoaște viitorul. Așa că Iair Îi cere ajutorul.

Și Isus, care iubește inima sinceră, merge să i-l acorde…[El] se întoarce imediat spre Iair și îi spune: „Nu te teme, crede numai!”(v.36).

Isus îl constrânge pe Iair să vadă nevăzutul. Când Isus spune, „Crede numai…”, el imploră, „Nu-ți limita posibilitățile vizibilului. Nu asculta numai la ceea ce se aude. Nu te lăsa controlat numai de ceea ce este logic. Crede că este mai mult din viață decât se poate vedea cu ochii!”[…]Mai mult pe Max Lucado Romania.

Advertisements

4 thoughts on “Crede. de Max Lucado.

 1. Buna,

  Ma numesc Matei si am deschis un blog de curand unde voi incerca sa public intreaga Biblie, verset cu verset. Pentru ca oamenii sa ne poata gasii (prin intermediul google), avem nevoie de ajutorul altor siteuri cu vechime pe internet, care sa ne ajute sa fim recunoscuti mai bine de google. M-am gandit la site-ul tau http://www.mariuszarnescu.wordpress.com – cu care as dorii sa facem un schimb de linkuri.

  “Versetul Meu” cum este intitulat blogul, nu promite multe vizite deoarece suntem doar la inceput, de aceea nu dorim ca linkul catre blogul nostru sa fie plasat intr-un loc neaparat vizibil, il puteti ancora unde doriti.

  Linkul catre tine va aparea in partea dreapta-sus a blogului meu http://versetul-meu.blogspot.com

  Astept un raspuns din partea ta,
  iti multumesc pentru timpul acordat,
  si Domnul Sa te Binecuvinteze!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s