Biserică ce se folosește de Satan în evanghelizare.

O biserică din Michigan folosește puțin din psihologia inversă pentru a conștientiza comunitatea asupra problemelor spirituale, scriu cei de la Christian Today. Biserica Metro South din Trenton, Michigan, a pus pancarde și panouri semnate prin „Satan”, ce se plâng de dedicarea bisericii pentru Evanghelie. „MetroSouthChurch.com îmi face rău!” (MetroSouthChurch.com Makes Me Sick”) afirmă un astfel de panou. „MetroSouthChurch.com e nașpa” spune altul. „Am tot încercat să lucrez din răsputeri cu voi …dar nu vă descotorisiți de Isus”, „Vă urăsc biserica.” afirmă un om îmbrăcat în Satan pe un website special creat (http://www.satanhatesmetro.com/). Pastorul de tineret al bisericii spune că ideea este menită în a atrage atenția. „E atât de mult zgomot încât dacă nu faci ceva aproape de limită, oamenii pur și simplu vor ignora”, a spus Adam Dorband. Liderii bisericii non-denominaționale speră ca indivizii, comunitatea din Trenton, să le aprecieze congregația ca fiind „un alt fel de biserică”.

8 gânduri despre „Biserică ce se folosește de Satan în evanghelizare.

 1. Nu stiu. Tot ce imi vine in minte este versetul acela ne indeamna clar: cuvantul tau sa fie da da si nu nu. Nu prea cred ca lasa loc pentru psihologie inversa si creativitate de acest gen. Trist si neinspirat. Cum să luptăm împotriva avortului atunci? Dar a crimei? Postand incurajari in acest sens??? 😦

  Apreciază

 2. Personal nu cred ca o biserica se poate folosi de Satan. Cred ca mesajul evangheliei trebuie sa fie unul biblic, iar inchinarea pentru fiecare credincios trebuie sa fie un mod de viata. Nasterea din nou este realizata de Duhul Sfant, nu vad rostul folosiri unei psihologi inverse in evanghelizare.

  Apreciază

 3. Hmm..ciudat…Nu stiu exact..Acum misterioase sunt caile Domnului:P Dar eu una, daca as vedea asa ceva pe strada…m-as uita putin ciudat si speriata si as pleca..nu cred ca as intra intr-o astfel de biserica…

  Apreciază

 4. Daca as lua apararea la ceea ce ei fac as spune ceea ce si Gamaliel le-a spus preotilor in Faptele Apostolilor 5:34-39(permiteti-mi sa citez intreg pasajul):
  „Dar un Fariseu numit Gamaliel, un învăţător al Legii, preţuit de tot norodul, s-a sculat în picioare în Sobor şi a poruncit să scoată puţin afară pe apostoli. Apoi le-a zis: „Bărbaţi Israeliţi, luaţi seama bine ce aveţi de gând să faceţi oamenilor acestora. Căci nu de mult s-a ivit Teuda, care zicea că el este ceva, şi la care s-au alipit aproape patru sute de bărbaţi. El a fost omorât, şi toţi cei ce îl urmaseră, au fost risipiţi şi nimiciţi. După el s-a ivit Iuda Galileanul, pe vremea înscrierii, şi a tras mult norod de partea lui: a pierit şi el, şi toţi cei ce-l urmaseră, au fost risipiţi. Şi acum, eu vă spun: ,Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia, şi lăsaţi-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici; dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.”

  Dar, tin sa mentionez ca nu sunt de acord cu acest procedeu la care ei au procedat, pentru ca nu cred ca este Biblic. Puterea lui Dumnezeu este aceeasi si astazi, cum a fost si cand Domnul nostru Isus Hristos a fost pe acest pamant.
  Hristos ar trebui sa fie in centrul lucrarii lor, nu satan!

  Apreciază

 5. Greseala de intelegere. Satan nu este in centrul lucrarii lor. S-au folosit de reclama pentru a atrage oameni la Cuvint. Si au reusit. De citeva duminici, biserica este plina. Si se predica Adevarul.

  Apreciază

 6. Eu aş intra într-o astfel de biserică… mai ales dacă protestele lui Satan sunt reale la adresa ei. De fapt, ar fi bine ca aceste proteste satanice să fie valabile pentru orice biserică. Cât despre idee, să fim înţelepţi ca şerpii şi inocenţi ca porumbeii…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s