Harry Potter și Italy, The Land of Choice.

Am fost la un film ieri la Bacău cu iubita mea soție și cu prietenii noștri. Mai bine nu ne duceam. Rar întâlnești film atât de mediatizat, cu încasări atât de fabuloase și totuși …atât de prost. Da, e vorba de Harry Potter și prințul Semipur. Mi-am zis…las că nu bag în seamă hocus-pocus-urile din film și tendințele clare spre vrăjitorie, magie și tot ce ține de spectrul acesta și o să încerc să mă bucur de povestea în sine. N-am putut să fac ce mi-am propus iar povestea lasă de dorit.  Super lung și obositor. Finalul te lasă realmente în aer… în expectanță pentru următorul probabil.

Unde mai pui că pe la mijloc ceva s-a defectat la super Cinema City. Niciodată n-am mai întâlnit așa ceva. Am stat vre-o cinci minute în ce era, probabil, o pauză de cafea neprevăzută. Sau mă rog, ceva de genul. Oricum o pauză binevenită. Bine că românul face haz de necaz pentru că mai mult ne-am amuzat decât supărat de situația în sine.

Spre casă, pe drumul Bacău-Onești(cam 50 de km) am început să numărăm mașinile cu număr de Italia pe care le-am întâlnit. Cam 70 am numărat, 20-25% din mașinile ce au trecut pe lângă noi. Specific iarăși, doar cele cu număr de Italia. Vacanță plăcută le urăm și noi româno-italienilor sau, mă rog, invers. Romania, The Land of Choice or Italy, The Land of Choice. Mai degrabă Italy, am conclude noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s