Atei convertiţi la TV.

Un imam musulman, un preot ortodox, un rabin şi un călugăr budist se vor lupta într-un show la televizunea turcă în a-i converti pe atei, relateaza astazi Cotidianul. Convertiţii primesc drept răsplată o călătorie de pelerinaj.Într-un concurs televizat ce urmează a fi difuzat de postul Kanal T din Turcia, ateii nu sunt aruncaţi în groapa cu lei, ci în camera cu preoţi.“Competiţia penitenţilor” cu care se vor delecta telespectatorii turci pune la bătaie în fiecare ediţie câte 10 suflete de atei pe care exponenţii celor patru religii majore se vor întrece să-i întoarcă pe una dintre căile cele drepte.

Mare neghiobie mare… Pentru rating se fac multe, dar la „minunea”  asta nu m-am gândit. Imaginaţia bolnavă, prea bogată, caracteristică omului fără frica de Dumnezeu nu cunoaşte limite.

Cică proiectul caută să-i întorcă pe necredincioşi către Dumnezeu”, a explicat Ahmet Ozdemir, vicepreşedintele postului de televiziune.

Hai sa fim serioşi….

2 gânduri despre „Atei convertiţi la TV.

  1. In ziua de astazi, pana si din comvertire se pot scoate bani frumosi. Si daca banii sunt ochiul dracului, atunci se poate…orice. 🙂 seriosi,.. suntem.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s