Michael, plecase de mult…

michael-jacksonTot internetul vuieşte de ştirea că Michael a plecat. Michael însă, plecase de mult…

Îmi aduc aminte ce spunea Josh McDowell când a vizitat ţara noastră. Vorbea despre relaţii. Conferinţa a avut un real impact asupra mea. „Cum vrei să-şi amintească oamenii despre tine? Un mare predicator? Un învăţător?  Sau, un tata bun?” Un tată bun mi-am zis eu. Îl amintea şi pe G. W. Bush care a fost întrebat la un moment dat care este cea mai mare realizare din viaţa sa. „Copiii mei încă se întorc acasă!”, a răspuns el. Aşa zic şi eu.

Tatăl meu este un beţiv notoriu şi şi-a nenorocit familia. Dacă Christos nu mă întâlnea, probabil îi călcam pe urme. Niciodata nu am putut rosti cuvântul „tată”. Am putut însă să spun la un moment dat „Tată”. De atunci…Viaţa.

Tatăl lui Michael n-a fost nici el tocmai un tată, un tată în tot sensul cuvântului.

Michael Jackson, după cum afirma Josh, a povestit recent ce i s-a întâmplat la prima repetiţie ca şi lider al formaţiei Jackson Five, când Michael avea numai cinci anişori. În timpul repetiţiei, ceva a mers rău şi Michael s-a întors şi a strigat, „Tăticule!”  Tatăl său a oprit repetiţia şi a spus sever, „Nu sunt tatăl tău! Eu sunt managerul tău! Şi, să nu uiţi asta vreodată.” Michael a spus ca niciodată nu a uitat.

Recent, în timp ce vorbea la Universitatea Oxford în Anglia la aproximativ 800 de studenţi şi profesori, Jackson specifica despre Help the Children, fundaţia pe care o începuse. După numai câteva minute, a izbucnit în plâns.

Când şi-a recăpătat puterile, după momente bune, a început să explice, „Tot ce vroiam a fost un tată. Un tată care să-mi arate dragoste. Tatăl meu niciodată nu mi-a arătat asta. Niciodată nu mi-a zis, „Michael, te iubesc””

De aceea spun, Michael plecase de mult…

„Tata” i-a spus asta de nenumarate ori. Dacă L-ar fi cunoscut nu ar fi plecat vreodată.

14 gânduri despre „Michael, plecase de mult…

 1. Sa stii ca ce ai scris mai sus sunt cele mai profunde randuri ce le-am intalnit vreodata pe blogul tau. Si tatal meu este un alcoolic, si nici mie nu mi-a spus vreodata te iubesc, nu din cate imi aduc eu aminte, dar eu am avut curajul sa ii spun tata, fa-o si tu nu ai nimic de pierdut, din contra castigi foarte mult. iar despre Michael ce sa spun sa dus sa se intalneasca cu ce sia pregatit de aici de pe pamant. DOMNUL CU TINE si sa fii BINECUVANTAT. Si mai ales o casnicie in dependenta numai si numai de DOMNUL ISUS . GBY

  Apreciază

 2. Ric, dupa ce m-a intalnit Christos, l-am cautat. Binenteles l-am gasit intr-o bodega la marginea orasului. M-am asezat langa el. Nu m-a recunoscut. A inceput chiar sa vorbeasca cu mine…si am vorbit. La un moment dat, i-am spus ca-s Marius, fiul sau. A inceput sa planga, asa beat cum era si-si cerea iertare. Tocmai de aia venisem acolo… Sa-l iert! Toata viata traisem in amaraciune. Vroiam momentul ala. Si, l-am iertat. I l-am aratat atunci pe El care ma iertase si pe mine. A fost una din experientele ce mi-au marcat viata. Sa fiu iertat de Tata, si apoi sa-l iert pe tata.

  Apreciază

 3. Asa este. insa stii cum e…viata nu este in mainile noastre. Dumnezeu este suveran peste viata. Si, pana la urma Elena, … regele a murit, traiasca Regele!

  Apreciază

 4. Frumos spus. Marius, avem multe in comun, se pare.

  Din pacate, Michael a plecat de tot, de pe pamant, doar acum… Cat suntem inca in viata, mai avem o sansa; sansa unica de a ne pregati pentru eternitate. Sunt trist pentru fiecare om care pierde oportunitatea de a-L cunoaste pe adevaratul Rege si de a fi mantuit!

  Inca o data, cred ca Michael e dovada faptului ca banii si celebritatea nu garanteaza fericirea… Nu mai zic de faptul ca nu pot cumpara un loc in cer! Sper ca, din punctul asta de vedere, toti cei care l-au luat pe Michael drept model pamantesc, vor invata din greselile lui…

  Apreciază

 5. Corect. Michael Jackson plecase de mult. Dar tot atat de adevarat este ca acum a sosit si in sufletele unora care nu au avut privilegiul sa-l cunoasca sau nu l-au inteles pe deplin. Asadar, nu e mort, este, vorba poetului, numai dus.

  Apreciază

 6. Am crescut pe muzica lui, ne’am bucurat cand il vedeam la tv, noi fetele visam la un barbat asa frumos k el… pacat k el nu s’a multumit cu frumusetea data de Dumnezeu.Bine era frumos si dupa prima schimbare a lui, trebuia sa existe cineva care sa’l opreasca, sa’i spuna „Te iubesc asa cum te’a facut Dumnezeu”… asta e, nu putem face nimic acum! Dumnezeu sa’l odihneasca in pace! Va trai mereu prin noi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s