License Cofeine Shake.

Nefericiţii eclipsaţi de sustinătorii examenului de Bac sunt cei ce îşi dau zilele astea licenţa. Examenul de licenţă. Examenul ăla puţin important, la sfârşitul celor 3, 4 ani de studii universitare. Nu e atâta stres ca la Bac, ca doar te-ai călit anii ăştia, dar nu e nici très facile te asigur.

Cu teancul de cărţi pe mese,  apelând la alţii pentru diferite traduceri, lucrări date la corectat, discuţii interminabile cu profesorii coordonatori, predări târzii, puncte scăzute, emoţia ultimelor clipe petrecute cu colegii, rectificări peste rectificări şi Cola, foarte multă Cola, Pepsi sau Mountain Dew, uneori cafea..multă cafea, cu puţin lapte de preferinţă. De ce? Pai, să te ţină în priză, de aia… It’s not something to LOL about!

Cosmin Andone

Cos aka eXeGeTu(Cosmin Andone) este unul din ei. I-am facut o poză recent…destul de sugestivă de altfel. Drumul i-a fost pavat cu multă rugaciune şi rauri de cofeina anul ăsta.  Hai că poti! Incă putin. Mult succes mâine. The final countdown…

Reclame

9 gânduri despre &8222;License Cofeine Shake.&8221;

 1. dah, multumesc frumosc Big Z pentru aceasta frumoasa prezentare. ziceam ca nu mai termin odata cu teza de licenta si iata ca maine trebuie sa o sustin, dupa un examen in care a trebuit sa scriu tot ce am invatat in 4 ani de zile.
  multumesc pentru rugaciunile ridicate spre cer pentru mine. inca putina vreme, maine, sustinerea de licenta asa ca, Keep praying for me. pe aceasta cale multumesc tuturor care s-au rugat si se roaga pentru mine, si pentru aceia care mai au de sustinut examene… you’re gonna make it, yes gonna make it, everything will gonna be alright!

  Apreciază

 2. Hey Cosmin… imi aduc aminte… coca cola nu e buna… doar pepsi e cel care te tine ‘in priza’… Inca un mic obstacol maine prin care sunt mai mult decat sigur ca vei trece cu bine…

  Iti reamintesc ce i-a reamintit si Dumnezeu lui Iosua, in Iosua 1:9

  „Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: „Întăreşte-te şi îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”

  Dumnezeu va fi cu tine si maine si iti va da izbanda in ceea ce vei face. 😉

  Dumnezeu sa binecuvinteze si ceilalti colegi cu multa putere din partea Lui si sa auzim doar rezultate din cele mai bune!!!

  Stoica Timotei

  Apreciază

 3. smin…. unul din reprezentanti sau exceptia, noi o stim mai bine, oricum o sa mi fie dor de baietzii astia, mai ca mi as dori sa rateze licentza daca ar trebui sa mai faca un an cu noi…. bineinteles glumesc, inspre binele lor sa paraseasca odata institutul… Domnul cu voi in lucrarea ce va sta inainte.. ne sustinem in rugaciune!

  Apreciază

 4. sfatul nr 1:ma cosmine, las-o incolo de cola ca iti faci praf ficatii! pe bune! sfatul nr 2: nu te omori prea tare cu licenta; sa treaca si n-o sa conteze niciodata nota.

  Apreciază

 5. Noi suntem chemati
  Sa purtam in lume al Sau chip,
  Sa fim ferestre spre cer,
  Sa fim chipul Sau,
  Frumusetea lui s-o raspandim…
  Sa lasam in urma slava Lui
  Sa fim chipul Sau
  Pentru cei din jur.

  Fiti binecuvantati!

  Apreciază

 6. importamt ii sa nu te lasi cosmine , Domnul cu tine si nu iuta inca putin , foarte putina vreme si gata se termina si cu liceenta , asa ca fii tare si nu uita toate au un inceput dar si un sfarsit .

  Apreciază

 7. heeey cosmin a facut practica la mine in biserica. cool. ma bucur ca vad scris aici de el.
  Mult har celor care mai au de prezentat licente sau examene de Bac 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s