Dumnezeu se bucură pentru tine. de Max Lucado

Dumnezeu se bucura pentru tine

Dacă Dumnezeul tău este atât de Măreţ pentru a aprinde soarele, ar putea fi aşa pentru că El este destul de măreţ pentru a lumina cărarea ta?

Dumnezeu este pentru tine. Nu „s-ar putea,” nu „a fost,” nu „era,” nu „va fi,” ci „Dumnezeu este!” El este pentru tine. Astăzi. La ora aceasta. În minutul acesta. În timp ce citeşti această propoziţie. Nu trebuie să aştepti la rând sau să te întorci mâine. El este cu tine. Nu ar putea fi mai aproape decât este în secunda aceasta. Loialitatea Sa nu va creşte dacă vei fi mai bun şi nici nu se va reduce dacă eşti mai rău. El este pentru tine.

Dumnezeu este pentru tine. Întoarce-te spre tribune; este Dumnezeu care se bucură de alergarea ta. Uită-te la linia de sosire; este Dumnezeu care îţi aplaudă paşii. Ascultă-L în peluză, strigând numele tău. Prea obosit pentru a continua? El te va purta. Prea descurajat pentru a lupta? El te ridică. Dumnezeu este pentru tine. […] Mai mult pe Max Lucado Romania.

5 gânduri despre „Dumnezeu se bucură pentru tine. de Max Lucado

 1. Marius,dece crezi in D-zeu si nu crezi de exemplu in Alah,in Buda sau in Zeus?Pe ce se bazeaza credinta ta?

  Apreciază

 2. Pyky, discutia este mult prea ampla pentru un raspuns superficial pe care ti l-as putea da. In multitudinea de religii, de sisteme religioase de astazi este perfect normal sa pui asemenea intrebari. Sunt perfect juste. De ce nu as crede in Buddha etc.? In primul rand, am plecat de la presupunerea ca exista un Dumnezeu. Printr-o sondare chiar superificala a istoriei, a naturii, chiar si a propriului sine, a personalitatii mele, nu am putut sa nu afirm ca exista ceva, ceva mai maret decat as putea concepe vreodata. Nu evolutie etc si o dovada clara ca exista Cineva. Cum il numim pe acel Cineva si cum gasesc adevarata Cale? Am gasit in Sfintele Scripturi revelatia despre Dumnezeu clara si adevarata.

  Aceasta Carte milenara vorbeste despre Christos, Calea Adevarul si Viata. Nimic si nimeni nu se compara cu Acesta. Mahomed, Buddha, sunt niste oameni. Isus este Dumnezeu. Zeus este o poveste. Isus este Adevarul.

  In plus…experienta mea cu El este o alta dovada. M-a schimbat, nu mai sunt la fel decat am inceput sa cred cu adevarat. Sunt un om nou. Nimic si nimeni nu te poate schimba in felul in care o face DUmnezeu. Si viata aceasta cu El e plina de culoare si fericire. Sunt atatea de discutat aici…nici pe departe nu ti-am explicat ce ma face sa ma daruiesc cu totul in relatia cu singurul Dumnezeu, Isus Christos. Te provoc sa citesti macar Noul Testament. Incepe cu Ev dupa Ioan si vei vedea, ca nimic nu se compara cu aceasta Carte. Este cu adevarat Vie, este Cuvantul lui Dumnezeu.
  Te salut Pyky!

  Apreciază

 3. Dumnezeu are o placere sa conteze si pe tine Marius in aceasta generatie.
  El priveste spre tine cu bunavointa.
  De ce?
  Pentru ca Si-a aratat Harul si fata de tine.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s