5 gânduri despre „Regina Spektor- Laughing With

 1. Marius,
  Ce cauta acest video „Her Morning Elegance / Oren Lavie” pe bolgul unuia care se pretinde crestin si pe deasupra si student la teologie? Verifica cui apartii cu adevarat.
  Pastor Paul Dan
  San Diego

  Apreciază

 2. Frate Paul,
  Imi asum toata responsabilitatea pentru postarea acestui clip. Mi-a placut felul in care a fost realizat cat si linia melodica. Este destul de interesant. L-am vizionat pentru prima data pe http://www.tangle.com fostul http://www.godtube.com.
  Totusi, a afirma ca blogul personal este „al unuia care se PRETINDE crestin” precum si imperativul „Verifica cui apartii cu adevarat.” mi se pare o remarca lipsita de bun simt.
  Multumesc
  p.s.: da, sunt student la teologie si semestrul asta am invatat un lucru la cursul de consiliere. Daca vrei sa castigi un om, nu te grabi in a-l eticheta. Fiti binecuvantat!

  Apreciază

 3. Marius,
  Raspunsul tau confirma ce ti-am scris. Poti sa iti ei toata responsabilitatea si poti sa aplici orice metoda de consiliere, tu in mod nefericit reprezinti o parte mare a crestinismului contemporan: amestec cu lumea, curaj in a apara cultura neopagana, cunostinte teologice la nivel intelectual bune dar infirmate de lipsa de evlavie. Imi pare rau ca te-am ranit, dar aveai nevoie de un dus rece. Domnul Christos revine curind. Fi sigur ca ii aparti.
  Pastorul Paul Dan
  San Diego
  p.s. discutia o consider incheiata. Citeste daca vrei http://www.revivalmanifesto.com

  Apreciază

 4. Din pacate din comentariile pastorului romano-american se poate simti destul de evident o mandrie fariserica imbracata subtil intr-o forma de apologie si evlavie falsa. Cum puteti frate Paul Dan sa etichetati fara vreo cunostiinta de cauza si sa puneti la indoiala relatia cuiva cu Dumnezeu in urma vizionarii acestui videoclip? Nu stiu cum percepeti dumneavoastra crestinismul, dar sunt sigur dupa ce v-am citit comentariile ca l-ati inteles gresit. poate sunt mai radical, dar mi s-a luat pur si simplu de toti legalistii si fariseii ce au nenoricit crestinismul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s