Islamul. O problema?

     Christian Today relateaza ca oameni din 219 de tari au participat duminica la Ziua Mondiala de Rugaciune. In Londra, mai mult de 10.000 de oameni s-au implicat. Organizatorul la nivel de oras a provocat crestinii sa vorbeasca intr-un mod clar si indraznet.  „Am fost musulman. Musulmanii nu vor doar sa construiasca o moschee. Ei vor sa preia controlul,” a spus pastorul Jonathan Oloyede unui grup din Estul Londrei. „Daca vreti sa va tavaliti pe jos si sa va jucati de-a mortul in timp ce mostenirea parintilor vostri este aruncata in praf si daca nu puteti sa va ridicati si sa spuneti ca ce-i de-ajuns e de-ajuns atunci nu sunteti potriviti sa fiti crestini. ” Oloyede a avertizat ca cei din randurile crestinilor ce vor sa fie „politicosi”  nu pot fi cu adevarat mesagerii lui Dumnezeu pentru ca ei sunt prea ingrijorati in a nu jigni pe ceilalti. El a rugat crestinii sa fie „loiali” chemarii pe care o au ca cetateni ai Imparatiei”

 

    Anexez doua clipuri destul de relevante. Intrebarea ramane. Este Isalmul cu adevarat o problema sau tindem noi sa exageram lucrurile? 

Muslim Demographics

An Alarming video every Westerner should see

3 gânduri despre „Islamul. O problema?

 1. Ce inseamna sa nu fi „politicos” ? Uneori se poate ajunge ca unii sa devina „talibani crestini” nu numai sa fie prea politicosi. Unii evanghelici au devanit prea „politici” si vor sa raspandeasca crestinismul cu sabia. Am primit comnetarii la un manifest impotriva torturii ca ma face sa cred ca se dezvolta un extremism crestin evanghelic.

  Apreciază

 2. Se prea poate…
  Domnul Isus a specificat acest lucru. Lui Petru i-a spus „Baga-ti sabia în teaca.” Cei ce scot sabia, de sabie vor pieri. Acesta nu este adevaratul crestinism. Si totusi, nici acela defensiv, ” sa nu cumva sa supar pe ceilalti cu convingerile mele”, toleranta, accepare..cu totii suntem frati…
  Daca cineva se ridica impotriva Adevarului, trebuie sa fiu gata sa dau un raspuns potrivit cu nadejdea care este in mine. Multi crestini sunt vinovati de complicitate la multe dintre relele lumii, tocmai pentru ca tac. Tacerea aceasta a crestinilor intr-o buna zi se va intoarce impotriva lor.
  Din pacate traim acele zile…

  Apreciază

 3. Sabia. O arma prea mica, ineficienta, buna numai pentru parada. Istoria ne invata ca supusii semilunei viseza de multa vreme la extindere in Europa. Islamul poate fi adus la ascultare numai cu forta. Adica sa-i fortam sa nu stie de Europa si Tarile din Europa. Daca le vine pofta de a sti, atunci TREBUIE sa le aducem aminte ca asa ceva nu se poate si vom folosi pusca, tunul, bomba, arma nucleara, si orice alt dispozitiv de aducere la ascultare. Cu porcu nu faci politica, cu islamu/islamistii nu discuti. ESTE NEVOIE SA II TINEM LA MARE DISTANTA, si sa se simta foarte bine in tara lor, calare pe camile si pe basicile lor de petrol.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s