Lifted. (Pixar -video)

pixar ifted     Lifted este un filmulet animat de la Pixar, produs in 2006 de Gary Rydstrom. A castigat nenumarate premii iar povestioara este foarte amuzanta  Am ras si m-am amuzat foarte mult cand am vazut filmuletul pentru prima oara.

Care-i povestea…

    Un extraterestru tanar, Stu, manevreaza o naveta spatiala fiind examinat la deturanari de persoane. Trebuie sa fure un fermier ce doarme, Ernie, sub ochii vigilenti ai instructorului, Mr. B. Pentru a trece examenul, Stu, din memorie trebuie sa aranjeze mii de butoane pe o consola gigantica. Folosind corect butoanele, Stu poate manipula traiectoria luminii, si astfel, sa-l ridice pe fermier din patul sau, sa-l scoata pe fereastra, si apoi sa-l introduca in naveta. Totusi, ezita, greseste, si eventual dupa nenumarate esecuri, il izbeste pe acesta de toti peretii, transformand totul intr-un haos total.

    Dupa diversele greseli, Mr. B., preia operatiunea, manevreaza cu usurinta butoanele, il baga pe fermier in patul sau, facand curatenie si ordine in casa.

   Rusinat, Stu se intristeaza, fortandu-se chiar sa-si stapaneasca lacrimile. Intr-un rar moment de compasiune, Mr. B ii ofera generos lui Stu oportunitatea de a lansa naveta spatiala. Bucuros, acesta accepta, naveta se ridica, insa, dintr-o data, se prabuseste zdrobind casa fermierului. Ramane numai un stalp de pamant cu fermierul inca dormind dus in patul sau.

   La sfarsit, un sunet de alarma se aude, fermierul se trezeste, striga (ce denota ca a cazut), si apoi … o bubuitura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s