Contra Curentului.

homosexualitatea este gresita    Atrag atentia asupra unui fenomen ce prinde radacini, chiar si in bisericile evanghelice. Ca tot ce tine de sexualitate, tot ceea ce Dumnezeu a creat bun, astazi e atat de pervertit, nu mai este nevoie s-o afirm. Privim in societate si cu siguranta ajungem la concluzii pertinente.

   In aceste vremuri depravarea a atins culmi incredibile…

   Totusi, pentru cei care se confrunta cu asemenea probleme de natura sexuala este speranta.

” Înţelegem durerea, frustrarea şi lupta interioară a celor care se confruntă cu atracţii nedorite faţă de acelaşi sex şi dorim să le oferim speranţă promovând mesajul că schimbarea este posibilă prin puterea lui Isus” afirma cei de la Contra Curentului.

 Homosexualitatea este pacat  Marturiile urmatoare vorbesc de la sine.

    Emanuel

    „Am trăit o viaţă în minciună. O viaţă în care m-am minţit mereu că totul este bine, că totul este OK, că am toate motivele din lume ca să mă bucur, să fiu fericit. M-am săturat să fac asta. De multe ori mă gândesc că era mai bine să nu mă fi născut. Era mai bine să fi rămas undeva în nefiinţă decât să mă nasc, decât să fiu om, decât să trăiesc şi să trăiesc aşa. Unde îmi sunt visele pe care le-am făurit copil fiind? Acelea în care îmi doream să schimb lumea, să o fac mai frumoasă, mai fericită, mai plină de dragoste? Nu am reuşit să o schimb eu. A fost mai rapidă, mai nemiloasă, răzbunătoare, şi toate visele pe care eu le aveam cu privire la ea, mi le-a întors înapoi folosind antonime.

    De ce eu? De ce eu, Doamne? De ce? Şi strigătele se răsfrâng încet în tăcere, se închid din nou în locaşurile în care au stat dintotdeauna şi vor rămâne acolo până data viitoare, până când din nou, plictisite de propriul lor infern, vor încerca să iasă în afară. Cine mă va elibera? Cine îmi va aduce din nou zâmbetul pe buze? Cine mă va face să radiez din nou din toată fiinţa mea? Speranţa mea… a fost şi nu mai e. Ce paradox! A fost destulă, dar s-a săturat să mai aştepte. S-a epuizat, s-a dus, s-a stins. Dar va renaşte iar… citeste mai mult.

    Dani

   Viaţa gay… Un şir de suferinţe şi dezamăgiri![…]

    La vârsta de 10 ani mi-am dat seama că era ceva ciudat cu mine. Mă atrăgeau băieţii, dar nu ştiam ce se întâmplă! Provin dintr-o familie de creştini şi de mic am fost dus la biserică. La 14 ani acest sentiment s-a amplificat şi luptam cu mine însumi; îmi dădeam seama că nu era bine ce simt şi mă rugam să fiu tare. La 16 ani am făcut botezul la biserică, eram aşa fericit! […]

    Cu ce m-am ales până acum din viaţa gay? Cu suferinţă, stres, regrete. Este greu să renunţi, dar nu imposibil. Sunt sigur că Dumnezeu nu ne-a făcut pentru a fi gay, ci pentru a fi copiii Lui sfinţi. Un prim lucru pe care îl poţi face este să începi chiar de pe acum. Şterge numerele care te îndeamnă la păcat, conturile de pe anumite site-uri… Începe astăzi, până nu este prea târziu! citeste mai mult.

    Mircea

    Am 24 de ani şi sunt conştient de atracţia faţă de persoane de acelaşi sex de vreo 12 ani. Nu mă pot lăuda că provin dintr-o familie de puritani sau libertini, dar conceptul de „normal” mi-a bântuit copilăria târzie şi adolescenţa. Adică, dacă arăt a băiat, vorbesc ca un băiat şi miros ca un băiat, înseamnă că tre’ să mă comport ca atare. În consecinţă, deşi nu aveam treabă cu fetele, încercam din răsputeri să ascund înăuntrul meu toate simţămintele „nenaturale” şi să îmi caut o iubită, ca tot omu’ botezat.[…]

    Personal, deşi am auzit de bărbaţi gay căsătoriţi cu femei, am hotărât să nu mă hazardez până acolo. Să nu cred oare în schimbare? Ba da, cred că Dumnezeu poate să îmi schimbe dorinţele şi într-o bună zi să pot fi stârnit fizic de o femeie, şi de ce nu, să mă căsătoresc. O va face Dumnezeu? Nu ştiu. Nu am garanţia faptului acestuia. Dar ştiu că sunt chemat la o viaţă de sfinţenie în care fiinţa mea să fie preocupată de El. În acelaşi timp resping teologia pro-gay şi rugăciunea mea e ca Domnul să îmi păzească mintea şi inima, în fiecare zi, pentru a birui.

    Viitorul meu e în mâna Lui. citeste mai mult

    Paul

    Sunt eu, fără nume, un simplu om cu atâtea şi atâtea dureri, dureri pe care nu le vreau, cu o viaţă pe care nu o doresc. Trist, şi totuşi cineva ne obligă să trăim, Dumnezeu sau noi, natura sau Cel Rău. Este prea mare dilema ca sa putem înţelege cine ce vrea de la noi.[…]

    M-am născut într-o familie neoprotestantă cu mulţi copii, acolo unde evanghelicii sunt foarte mulţi. Am crescut într-o biserică foarte mare, unde totul a fost posibil: să am mulţi amici, să merg în tabere naţionale creştine, să fiu inclusiv lider, să aud sute de predici, să slujesc biserica. Totuşi, într-o zi am recunoscut faţă de mine însumi că sunt homosexual. Mă doare mai mult decât credeţi când spun aceasta. Noi, homosexualii, trăim fără să îi pese cuiva de noi.[…]

   Da, bună întrebare… De ce să lupt? Pentru că sunt complexat şi nu sunt gata să mă accept, nu pentru că mai cred în rai? Deşi sincer, în fiecare zi am minute în care meditez la el şi cred că măcar o dată am să vorbesc cu Dumnezeu, sau doar tânjesc după ceva superior mie. Sper să mă joc cu nişte copilaşi frumoşi al căror tată să fiu eu. Îmi doresc să fiu fericit. Dar până atunci, viaţa mea este întunecată de întrebări fără răspuns: „De ce?” sau „De ce, Doamne?”. citeste mai mult

   Marius

    Mai am două vorbe pentru cei care se consideră creştini şi gay în acelaşi timp: dragii mei, voi ştiţi foarte bine în adâncul inimii voastre că ceea ce faceţi este păcat. Nu cred că merită să vă amăgiţi singuri. Rugaţi-L pe Dumnezeu să vă lumineze gândurile şi să creeze circumstanţe pentru ca viaţa voastră să se schimbe. Nu este uşor, din contra, este groaznic de greu, o ştiu din proprie experienţă, însă cred că merită plătit preţul. Bucuria pe care o am acum nu se compară cu ceea ce trăiam în trecut. citeste mai mult.

  Folosit cu aprobare de pe www.contracurentului.com

3 gânduri despre „Contra Curentului.

 1. Ei bine, si eu sunt bi. Nu pot schimba asta, asa sunt eu. Nu, nu Dumnezeu m-a facut, ci mama mea. Sexualitatea mea se datoreaza unor factori probabil patologici.

  Nustiu daca regret cum sunt, nu sunt sigur. Sa stiti ca, ma simt bine asa cum sunt, si nu m-asi vedea altfel. Faptul ca imi plac si baietii si fetele nu ma afecteaza in nici un fel. Sunt fericit. Sunt fericit caci nu trebuie sa ma caiesc pentru nimic, si nu trebuie sa marturisesc nimanui nimic, eu sunt propriu-mi stapan.

  Imi pare bine ca sunt Ateu, nu trebuie sa meditez adupra divinitatilor, ma trezesc zambind, stiind ca frumoasa e viata asa cum e ea. Ce frumoasa e natura, ce frumosi sunt oamenii. Ce perosana frumoasa esti tu. Nu am nevoie de niste citate sa apreciez astea. O spun din suflet. 🙂

  O zi buna.

  Apreciază

 2. Pentru Anonim:

  Te inseli singur. Depresia si SIDA pandesc din umbra. Cunosc multi homosexuali. Niciunul nu este fericit pe termen lung, iar cand sunt nefericiti, ascund aceasta mimand ca totul este OK. Cineva a spus ca nu exista bisexualitate, ci numai homosexualitate netratata.

  Chiar daca nu meditezi asupra Divinitatii, daca nu-ti schimbi abordarea, in prima clipa dupa moarte vei avea la ce medita o vesnicie. Iar daca tu crezi ca spunand aceasta sunt un crestin bigot, sunt, in aceea ca pentru mine Isus e nr. 1.

  Dar ii iubesc din toata inima pe homosexuali. Am prieteni homosexuali extraordinari la care nu as renunta pentru nimic in lume. Mi-as da viata pentru ei. Unii vor sa renunte la homosexualitate, unii nu. Unii sunt pocaiti, unii nu.

  Imi doresc ca bisericile de la noi sa devina constiente ca homosexualii nu sunt numai acolo, undeva, ci si in mijlocul lor si sa vina in intampinarea nevoilor lor de ajutor, dragoste si prietenie.

  No,i la Contra Curentului, incercam sa ii ajutam pe cei care vor sa renunte la comportamentul homosexual. Daca tu sau cineva drag tie se lupta cu homosexualitatea, contacteaza-ne la admin@contracurentului.com.

  Apreciază

 3. De fapt..
  Orice persoana este bi. 🙂 Putini recunosc asta de fapt. Nu prea cred ca voi avea ocazia sa meditez in viata de apoi, pentru ca nu cred in asa ceva. Asa ca sa traim fericiti si sa facem ceva in viata, sa o traim asa cum se cuvine caci una avem.

  Nu va mai pierdeti timpul venerand ceva inexistent. Ce este adevarat singurul beneficiu al religiei este ideea de a avea un stapan, de a Crede ca e cineva cu tine, iar pacatul este important de asemenea, daca nu ar exista conceptia de pacat ar fi un haos total.

  Eu prefer sa le consider fapte imorale doar.

  O zi buna :).

  p.s. – da homosexualitatea se poate „trata”, ca orice ideea ce vrei sa intre in mintea cuiva, sa o accepte, sa il induci in asemenea preferinte. Dar ia ani. Nu merita, eu zic ca orice Barbat, gay sau nu stie ce vrea de la viata la un moment dat, si isi va infiinta o familie, iar prin aceasta va Invata sa iubeasca. Macar atat sa invatam de la musulmani.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s