Vama. Dumnezeu nu apare la stiri.

      De obicei cand sunt acasa, mai las televizorul deschis pe Realitatea. Imi place sa fiu cat de cat informat cu privire la ceea ce se petrece in tara, in lume. Spurgeon spunea ca predicatorul trebuie sa fie cu Biblia intr-o mana si cu ziarul in cealalta. Incep sa-l inteleg cat de cat. Trebuie sa fii relevant, sa ai un mesaj contextualizat, potrivit generatiei tale.  In vacanta, chiar in vinerea mare daca nu ma insel, aud o melodie…Ciudat! Pe Realitatea???  Da.

      M-a socat! Nu vreau sa o comentez insa. Va las pe voi s-o faceti. Va invit sa va spuneti opinia.  Chiar va rog… 

4 gânduri despre „Vama. Dumnezeu nu apare la stiri.

  1. Si eu am fost nu pic surprins de aceasta melodie. Nu putem sti ce au dorit ei de la aceasta melodie, dar cred ca are un text care ne poate pune pe ganduri. Chiar si pe nepocaiti. Am ajuns ca fiecare sa isi dea cu parerea despre Dumnezeu, sa Il vada asa cum isi doreste, fara a avea vreo legatura cu realitatea.

    Apreciază

  2. Sunt un om destul de critic si nu prea postez litere la altii pe blog, dar de data aceasta am rămas chiar foarte marcat de ceea ce am vazut, pe blogul lui Marius, sunt extraordinar impresionat de ceea ce vad, aud citesc. Mă pune serios pe gânduri această melodie și îmi dau seama cât de MARE, PUTERNIC, FANTASTIC, INCREDIBIL , GLORIOS este DUMNEZEU. Mă pune pe ganduri cât suntem noi de nemernici, și nu mai știu pur s asimplu ce să zic. FAIN și totuși greu, de crezut tot ceea ce se întâmplă în lume. DOAMNE IARTĂNE TE RUGĂM.

    Apreciază

  3. pan la urma…asta e realitatea ,nush dc tre sa ne deranjeze adevarul!!!!traim in tara asta de 2lei,intradevar,Dumnezeu ne a lasat,da la propriu!!!!!!!!!!!!!!1bravo vama,super tare melodia

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s