Zi de zi e primavara.

zi-de-zi-e-primavara

Cand esti indragostit, totul ti se pare o primavara. Dogoarea si fierbinteala verii te imbie. Toamna tarziu, soarele iti zambeste prin furtuna dezlantuita, iar dincolo de raceala din timpul iernii, ai parte de ardoarea faptului ca nu esti singur.

De fapt, nu exista anotimpuri pentru cei ce se iubesc. Exista doar un anotimp: Primavara. De ce? Pentru ca primavara totul prinde viata. La fel, atunci cand iubesti, totul prinde viata, in viata ta. Totul infloreste.

Ai putea spune…da, las’ ca stiu eu, dragostea e tare oarba. Prietene, gresesti! Dragostea nu e oarba, dragostea impodobeste totul in frumos. Si cand ai parte de dragoste, ai parte de atata frumusete, de atata primavara. Ea ti se pare o floare, o floare ce inunda cu mireasma ei fiecare ungher al fiintei tale.

Si da, intradevar, cu o floare… se face primavara. Sa nu-i crezi pe cei ce-ti vor spune altfel. O floare a adus primavara si in viata mea.

Zi de zi e primăvară.

Când vara cea coaptă, domol se pogoară,

Pustia m-apasă, frapant mă-nfășoară;

Când vântul tot suflă, adie a moarte,

Frunza chiar cade, și-o văd de aproape;

Când rece-i in suflet, de-i gheață și ger,

Vifor prea aspru, fiori în eter;

Si-atunci, căutata mea comoară,

Cu tine… zi de zi e primăvară.

…pentru iubita mea.

Primavara incepe cu tine!

4 gânduri despre „Zi de zi e primavara.

  1. frumos. frumos si atat! asa e, dragostea nu e oarba. numai ca atunci cand noi vrem sa renuntam la cineva la care „alegem” sa nu mai tinem, folosim expresia atat de uzata „dragostea e oarba”. si dam vina pe ea in loc s’o inobilam cu cele mai frumoase actiuni. si prima ar fi cea a alegerii in fiecare zi. Dumnezeu sa va tina tari in dragoste, Laura & Marius !

    Apreciază

  2. Multumim Elena.
    Invatam de la Domnul. In domeniul spiritual, zi de zi e necesar sa ne reinnoim legamantul fata de El, sa-l redescoperim.
    La fel se intampla si in relatie.Zilnic trebuie sa faci alegerea sa ramai in primavara, sa ramai in dragoste. Pentru ca, desi este vreme rea, primavara nu este departe de fiecare dintre noi. Numai sa ai inima si ochi sa o vezi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s