Legamant. La inceput de drum…

legamant-la-inceput-de-drum1

Marius: Te-am cunoscut la începutul noii mele vieţi, noua mea viață în Dumnezeu, când eram pregătit pentru orice, dar nu şi pentru tine. Nu eram pregătit pentru modul în care mă faci să zâmbesc, să tresalt, să fiu mai bun. Eşti o binecuvântare pentru sufletul meu, care nu merită asta. Din momentul în care te-am întâlnit am ştiut că până atunci n-am cunoscut dragostea.

Laura, te iubesc şi aleg să fii soţia mea, să trăiesc cu tine, să te fac să râzi, să stau alături de tine, să adorm în braţele tale, să fiu o bucurie pentru inima ta, şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o binecuvântare pentru sufletul tău. Ești etern, pentru totdeauna, o pecete pe inima mea.

Laura: Eram o fetiţă prostuţă cu un vis mare şi foarte îndrăgostită. Să fiu a ta şi numai a ta, să râd cu tine în vremuri bune, să te sprijin în vremuri grele, să te liniştesc, să te alin cu sufletul meu, să împart totul cu tine.

Nu eşti bărbatul cu care am crezut că mă voi căsători, bărbatul gândurilor mele. Mai mult, ești bărbatul gândurilor lui Dumnezeu pentru mine. Ești mai mult decât mi-am putut dori vreodată. Ești bărbatul, liderul, protectorul vieții mele.

Marius, mă simt aleasă să fiu ajutorul, camaradul, prietena şi soţia ta. Tu eşti bărbatul cu care mă voi căsători iar visul lui Dumnezeu pentru viața noastră va deveni realitate.

Advertisements

4 thoughts on “Legamant. La inceput de drum…

  1. Multumesc Alexandru. Asa sa fie. La fel si pe tine(voi).El sa ne binecuvanteze viitorul si familia(viitoarea familie)
    😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s