Legamant. La inceput de drum…

legamant-la-inceput-de-drum1

Marius: Te-am cunoscut la începutul noii mele vieţi, noua mea viață în Dumnezeu, când eram pregătit pentru orice, dar nu şi pentru tine. Nu eram pregătit pentru modul în care mă faci să zâmbesc, să tresalt, să fiu mai bun. Eşti o binecuvântare pentru sufletul meu, care nu merită asta. Din momentul în care te-am întâlnit am ştiut că până atunci n-am cunoscut dragostea.

Laura, te iubesc şi aleg să fii soţia mea, să trăiesc cu tine, să te fac să râzi, să stau alături de tine, să adorm în braţele tale, să fiu o bucurie pentru inima ta, şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o binecuvântare pentru sufletul tău. Ești etern, pentru totdeauna, o pecete pe inima mea.

Laura: Eram o fetiţă prostuţă cu un vis mare şi foarte îndrăgostită. Să fiu a ta şi numai a ta, să râd cu tine în vremuri bune, să te sprijin în vremuri grele, să te liniştesc, să te alin cu sufletul meu, să împart totul cu tine.

Nu eşti bărbatul cu care am crezut că mă voi căsători, bărbatul gândurilor mele. Mai mult, ești bărbatul gândurilor lui Dumnezeu pentru mine. Ești mai mult decât mi-am putut dori vreodată. Ești bărbatul, liderul, protectorul vieții mele.

Marius, mă simt aleasă să fiu ajutorul, camaradul, prietena şi soţia ta. Tu eşti bărbatul cu care mă voi căsători iar visul lui Dumnezeu pentru viața noastră va deveni realitate.

4 gânduri despre „Legamant. La inceput de drum…

  1. Multumesc Alexandru. Asa sa fie. La fel si pe tine(voi).El sa ne binecuvanteze viitorul si familia(viitoarea familie)
    😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s